”Belediye başkanlarımıza zorluk çıkarmayınız”

İzmir Çiğli Tramvayı Temel Atma töreninde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu,”Ben buradan hükümete tekrar sesleniyorum, Bizim belediye başkanlarımıza zorluk çıkarmayınız, onlar yasal olarak halka hizmet etmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyor” dedi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu şöyle konuştu. “Martın sonu bahar’ dedik, evet martın sonu bahar oldu. Bütün Türkiye’ye getireceğiz martın sonunu” sözleriyle konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu, “Bütün Türkiye’ye huzuru getireceğiz. Birlikteliği getireceğiz bütün Türkiye’ye. Bu konuda çok kararlıyım, azimliyim. Hiçbir güç inandığım yoldan beni döndüremeyecektir. Halkla birlikte, halkın bütün katmanlarıyla birlikte demokrasiyi getireceğiz. Sevgiyi getireceğiz, huzuru getireceğiz. Kaygıyı, tasayı uzaklaştıracağız” ifadelerine yer verdi.
Kılıçdaroğlu, konuşmasına şu sözlerle bitirdi:

* Martın sonu baharla birlikte yeni aldığımız bütün belediyelerde göreceksiniz; mali gücü yüksek, uluslararası saygınlığı olan belediyeleri yeniden inşa edeceğiz. Türkiye genelinde yeniden inşa edeceğiz.

* Ben buradan hükümete tekrar sesleniyorum, Bizim belediye başkanlarımıza zorluk çıkarmayınız, onlar yasal olarak halka hizmet etmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Hiçbir koşulda siz CHP’nin kendi beldesindeki yurttaşlara hizmet götürmesini engelleyemezsiniz. Engelleme gücünüz de kapasiteniz de yoktur sizin.