Uşak’lılardan İmamoğlu’ na davet var

MİLLETVEKİLİ YALIM, İMAMOĞLU’NU UŞAK’A DAVET ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İmamoğlu’nu Uşak’a davet etti.

İstanbul’da bulunan Uşaklı hemşehrileri ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Sivaslı Belediye Başkanı Hürriyet Şafak, Sivaslı CHP İlçe Başkanı Hidayet Çiftçi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Toran, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Gündeme dair önemli konular hakkında fikir alışverişi yapılan ziyarette, Milletvekili Özkan Yalım ve Belediye Başkanı Hürriyet Şafak, İmamoğlu’na Uşak’ın meşhur kilimini hediye etti.

“SAYIN EKREM İMAMOĞLU’NU SİVASLIMIZDA AĞIRLAYACAĞIZ”

Birliktelik Milletvekili Yalım’ın resmi sosyal medya hesabından duyuruldu. Programla ilgili detaylı bilgi veren Yalım, “Sivaslı Belediye Başkanımız Hürriyet Şafak, Sivaslı CHP İlçe Başkanımız Hidayet Çiftçi, Başkan Yardımcımız Mehmet Toran’la birlikte Cumhuriyet Halk Partimizin yönettiği en büyük belediyemiz olan İstanbul Büyükşehir Belediyemizi ve değerli Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ettik. Kendisiyle Uşak ve Sivaslı İlçemizle ilgili gerekli bütün görüşmelerimizi yaptık. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde Sayın Ekrem İmamoğlu’nu Sivaslımızda ağırlayacağız, kendisine bizleri ağırladığı için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı