MANSUR YAVAŞ’TAN KIZILCAHAMAM ESNAFINA DESTEK

MANSUR YAVAŞ’TAN KIZILCAHAMAM’A DESTEK
Mansur YAVAŞ: Yaralarımızı beraber saracak, beraber iyileşeceğiz.
MANSUR YAVAŞ’TAN KIZILCAHAMAM’A DESTEK
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli esnafın zor günlerinde de yanında olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 8 Nisan tarihinde Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı’nda çıkan yangında zarar gören esnafa 15 bin TL nakdi destek sağlanacağını açıkladı. Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edilen bir başka Başkanlık yazısıyla, Özel Halk Otobüsü (ÖTA) esnafına sağlanan gelir desteği ödemelerinin de miktarı artırılarak 3 ay daha uzatıldı.
Kızılcahamam’da Kasaplar Çarşısında meydana gelen yangın sonrası herkesten önce olay yerini incelemeye gelen ABB Başkanı Mansur YAVAŞ iş yerleri yanan esnafa verdiği sözü tuttu.
Sabah saatlerinde Kızılcahamam Kasaplar Çarşısında çıkan yangın sonrası ABB Başkanı Mansur Yavaş hal esnafına geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kasaplar Çarşısına geçmiş olsun ziyaretine gelen Mansur YAVAŞ: Esnafımızı mağdur etmeyeceğiz demişti. Aradan bir gün geçtikten sonra tekrar açıklama yapan Mansur YAVAŞ, Ramazan ayının da yaklaşması münasebetiyle iş yerleri maddi hasar gören Kızılcahamam Kasaplar Çarşı esnafına 15.000 TL nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.