AKP liler den ,Akşener’e çirkin saldırı

Rize’nin İkizdere ilçesine vatandaşların sorunlarını dinlemeye giden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e AKP li oldukları öğrenilen kişiler tarafından sözlü saldırıda bulunulması büyük tepkiye neden oldu.
AKP li Havva Sevgen: Akşener’in ziyareti sırasında soru sormak isterken susturulduğunu ifade ederek, “İzin vermediler konuşmama. Benim Cumhurbaşkanımı Netanyahu’ya benzetince ben çok sinirlenmiştim.” dedi.
Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Netanyahu’ya benzetmesinin ardından iki parti arasında ipler iyice gerilmiş,Erdoğan’dan Akşener’e 250 liralık tazminat davası açılmıştı.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Rize’nin İkizdere ilçesine gitti.

Akşener aracından indiği sırada bir kadın İyi Parti’yi terör örgütü ile ortaklık yapmakla suçladı.Bu nun üzerine de Akşener kadına çok sert tepki gösterdi .Akşener’in yanına yaklaşan bir kişi, “PKK ile işbirliği yapan CHP ile neden birliktesiniz? Açıklama yapar mısınız?” dedi. Akşener ise, “Yapmıyoruz kardeşim. Ezan saati iftira ediyorsunuz. Sizi Allah’a havale ediyorum. Meral Akşener’e diyorsunuz. Megri megriyi ben mi söyledim? Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttun? Hadi oradan” diyerek tepki gösterdi.

Polis müdahale etti

Öfkeli vatandaşlar ile partililer arasında arbede çıktı. Polis gruplara müdahale etti. Meral Akşener yaşanan gerginlik üzerine ilçeden ayrıldı.
TÜRKKAN:EYLEMİ AKP LİLER YÖNLENDİRDİ
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Çayeli’de karşılaştığı provokatif eylemlerde AKP Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan’ın yer aldığını ve kalabalığı yönlendirdiğini söyledi.