Beşiktaş yenildi,ZİRVE KARIŞTI

Lider Beşiktaş yenilip, Galatasaray ve Fener4bahçe de kazanınca zirve iyice karıştı.
Lider Beşiktaş haftayı puansız geçerken; Fenerbahçe ile Galatasaray kazanarak şampiyonluk şanslarını son haftaya taşıdı. Siyah-beyazlılar son iki haftada Karagümrük ve Göztepe’yi yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.
GALATASARAYIN İŞİ DAHA ZOR
Şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren Galatasaray-Beşiktaş mücadelesinde 3 puanı alan taraf sarı kırmızılılar oldu. Ligin bitimine 2 hafta kala Beşiktaş’ı 3-1 mağlup eden Cimbom şampiyonluk yarışının içinde kaldı.
Babel, Falcao ve Arda Turan’ın golleri ile kazanan Galatasaray puanını 78’e çıkardı. Tek golü Ghezal’la penaltıdan atan Beşiktaş ise 81 puanda kaldı.
FENERBAHÇE YİNE SON DAKİKA DA GÜLDÜ
Fenerbahçe de Ankara’da 2-1 kazanarak puanını 79’a çıkardı şampiyonluk yarışı son 2 haftaya kaldı. Gelecek hafta, Beşiktaş sahasında Karagümrük ile, Galatasaray deplasmanda Denizlispor ile ve Fenerbahçe ise sahasında 16 maçtır yenilmeyen Sivasspor ile oynayacak.
KÜME DE KALMA YARIŞI DA KIZIŞTI
Küme düşme hattında ise Gençlerbirliği ve Erzurumspor yenilerek işlerini zora soktu. Başkent temsilcisi gelecek hafta kazanamazsa veya Kayserispor’un puan alması durumunda düşecek. Erzurumspor ise gelecek haftayı BAY geçecek.

5. SIRA YARIŞI SON 2 MAÇTA DA SÜRECEK
Beşiktaş’ın Türkiye Kupası’nı kazanması halinde 5. sıradaki takımın da Avrupa bileti alacağı ligde Hatayspor haftayı kazançlı kapattı. Denizlispor’u yenen Hatayspor, 60 puanla 5. sıraya yükseldi.