“Haydi Erdoğan. Vakit tamam. Seçim zamanıdır,er meydanında bekliyorum seni”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada yine erken seçim çağrısında bulundu.
Konuşmasının büyük bölümünü Sedat Peker tartışmasına ayıran Kılıçdaroğlu, “Ne zamandan beri TBMM mafyadan yana oldu. Böyle bir rezalet Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmedi. Siyasetçiyi keklemişler, ben ne yapayım? Kim keklemiş ise hesabını ondan sorsun” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a erken seçim çağrısında da bulunan Kılıçdaroğlu, “Haydi Erdoğan. Vakit tamam. Seçim zamanıdır. Haydi Erdoğan er meydanında bekliyorum seni” dedi.
“Ne olacak bu memleketin hali?” sorusunun, şimdi artık ciddi ciddi sorulmaya başlandığını söyleyen CHP lideri şöyle konuştu:

“Bütün vatandaşlarıma seslenmek isterim: Hiç kaygı duymayın. Bu ülkede, hepimiz birlikte Türkiye’yi aydınlığa çıkarmak için mücadele edeceğiz.” diyen Kılıçdaroğlu, zaten demokrasi dediklerinin de tam anlamıyla bu olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu, “Kirlenen Türkiye’yi temizleme görevini tarih bize verecektir göreceksiniz ve biz bunu yapacağız, bu bizim görevimizdir.” ifadesine yer verdi.
SİYASETTE SEDAT PEKER TARTIŞMASI

Konuşmasında Sedar Peker tartışmalarıyla ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, “Ne zamandan beri TBMM mafyadan yana oldu. Böyle bir rezalet Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmedi. Türkiye Cumhuriyeti devletinin İçişleri Bakanı, açıklama yapıyor. Siyasetçiyi keklemişler, ben ne yapayım? Kim keklemiş ise hesabını ondan sorsun. Ayda 10 bin dolar kime gönderiyorsa, ondan sorsun… İçişleri Bakanı söylüyor, iyi dedik araştıralım. Buna da hayır dediler” ifadelerini kullandı.