Aziz Yıldırım Ali Koç’u bombaladı !

Fenerbahçe‘nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı’nda düzenlediği basın toplantısında sarı lacivertli camianın gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Basketbıol Şubesinin Anonim Şirket yapılarak kendisine verilmesini de isteyen Aziz Yıldırım:Fenerbahçe yönetiminin hatalarında kamuoyunu bilgilendireceğiz. 3 senedir enkaz edebiyatı konusu var. Biz çok kötü bir tablo aldık diyorlar. Böyle bir şey yok. diye konuştu.

Aziz Yıldırım ilk olarak hafta sonu gerçekleştirilecek olan seçimli olağan genel kurulda Fenerbahçe başkanlığına aday olmayacağını ifade etti ve “Mahallede yönetim yapsan, bu kadar kötü yönetim olmaz. Fenerbahçe’nin geleceğini tehlikede gördüğüm için konuşacağım.” dedi.

Yıldırım, “Fenerbahçe, Anadolu kulübü haline geldi. Küme düşüyordu. Tarihi tersten yazıyorlar. Seni affetmem bunu bil Ali Koç. Seni bu seyirciyle göndereceğim bunu bil. Sen Aziz Yıldırım olamazsın, ben sokakta büyüdüm. Sen pamuklara sarıldın. Sen 3 Temmuz’un içinde yoksun. Eğer FETÖ’cüleri yönetimde görürsem, buraya gelirim. Bu Volkan Ballı’yı göndermezsen ben gelip seninle beraber gönderirim.” ifadelerini kullandı.