Bu iddialar ,yenilir yutulur değil !

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker Pazar sabahı yayınladığı 9’uncu videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’e kadar pek çok isme suçlamalar yöneltti.

Tayyip Erdoğan

Tayyip abiyle yüzleşirken devleti zarara sokacak bir şey söylemeyeceğim… Ama ben pisliksem pislik silsilesinin en alt seviyesinde benim olduğumu herkese anlatacağım.

 

Ülkeyi mahvettiler. Süleyman’ı kimse alamıyor. Tayyip abiye dedim, “Atatürk’ün Dolmabahçe Sarayı’ndan çıkıp Hatay’ı aldığı gibi… Çık buda bunların hepsini.” Döndü ‘ajan’ dedi bana sonra.

Tayyip abiyle konuşurken de… Benimle mezara gidecek şeyler var… Ama pislik olmadığımı herkese öğreteceğim. Pislik varsa da ben onun en azıyım.

Süleyman Soylu

Süslü Sülü, aslan Sülü, kaplan Sülü, seninle ahiretlik olduk. Bugün en büyük işim seninle.

İşadamı Sezgin Baran Korkmaz’ın bir işadamından 45 milyon dolar alacağı var. Süleyman (içişleri bakanlık binasında) buna diyor ki, “Hakkında tahkikat yapıldı. Dosya var. Yurt dışına çık. Bu parayı da, yukarının haberi var, Tayyip abi için, yukarısı o, bu parayı da sil. Sorun çıkacak.” Sezgin Baran Korkmaz 6 Aralık’ta yurt dışına gidiyor…

Süleyman paralı FETÖ’cüleri sever ya, paraları sever aslan. Bir kanun çıkardılar, İçişleri bakanının yetkisiyle pasaportları iptal ediyor. Bak yurt dışına çıkış yasağı demiyorum. Tümünden iptal ediyor. Tüm mahkemelerden daha güçlü bizim Sülü. Ama tezgâhı kurmuş, yasağı kendi koyuyor, yasağı kaldıracak yere de kendi adamını getirmiş.

Sülü’nün şirketi yüzde 5 bin 700 büyümüş, Türkiye yüzde 7 büyümüş.

Fındık kadar beyninle cumhurbaşkanı olmaya kalktın bu ülkede. Beni satmasaydın olurdun vallahi.

Sülü Allah’a yemin olsun, iğnenin deliğinden geçireceğim seni kibrit kutusundan alıp. Bugün senin son günün. Sen Yüce Divan’a gideceksin, yargılanacaksın, hiçbir şansın yok. Anlattıklarımın altlarını da hazırladım, delilleri de bende, seni bitireceğim.

Yıldırım Demirören

Pambıkören’i kavanoza sokacağım. Pambıkören bugün en büyük işim seninle.

Bir Azerbaycan kalmıştı, sizin beşli çete dediğiniz Azerbaycan’da tüm otoyol ihalelerinin anlaşmasını yaptılar. Piyangoyu şimdi kim aldı biliyor musunuz? Pambıkören…

Gazeteyi falan bastık, tabii Aydın Doğan korktu yavrum, verdi yerleri… 750 milyon dolara… Tek bir tanesi ederdi o kadar… CNN Türk, Kanal D, Hürriyet, Milliyet… hepsini aldı. Ziraat Bankası verdi 750 milyon doları… Ziraat Bankası kimin? Devletin… Devlet kimin? Milletin… Bu 750 milyon doların hiçbirini ödemedi bu sahtekar… Anaparayı bırak, faizlerini bile ödemedi.

O yıl 10 milyon çiftçiye ancak o kadar kredi verildi. Çiftçi kredisini ödemezse traktörünü haczederler… Kanal D’yi, Hürriyet’i hacze giden var mı? Hem haram hem hile var.

750 milyon dolar… Şimdi tabii oldu milyar doları geçti faiziyle… Ülkede para yok çünkü buralarda paralar… Ödetmek için… Bunu hemen baskılayın… Kemerburgaz’da Göktürk’te Kemer Country diye bir yer var, orada bir arsayı belirlediler, bu yavruların üzerine yapacaklar… O televizyon falan da onun değil, Serhat’la Berat (Albayrak) yönetiyor, o emanetçi… Sabah grubu da öyle… Havuz oluşturup aldılar ya… Böyle kişiliksiz zenginlerin üzerine yapıyorlar, maymun gibi, yat kalk… O arsayı tarla olarak verecekler… Hoop bir imar artışı… 10 milyonluk yer oluyor 1 milyar. Kulübe koyamadığın yere 100 katlı binalar dikiyorsun…

Ziraat’e sorun, Demirören aldığı kredinin parasını vermiş mi? CNN Türk, Kanal D, Hürriyet aslında sizin… Ve sizi kandırmak için oralara şerefsizleri çıkarıyorlar gazeteci diye… Primci onlar, sözde gazeteci…

Metin Külünk

(AKP’li) Metin Külünk… Beni telefonla aradı, konuştu konuştu, beni sakinleştirdi… Sonra benim yanımdan ayrıldı, beni itbarsızlaştırmak için kurulan bir yapı var ya… Beni yolda bırakanı rezil edeceğim.

Metin abi aradı… Yeğeni Ömer Külünk’ün yerini tefeciler almış elinden. ‘Bir konuşsan şu tefecilerle’ dedi. “Kaç para abi, ben vereyim parasını” dedim. 300 bin lirayı ben ödedim. Tapuyu aldık verdik.

Almanya’da o dernekler var ya… Onlar için rica ederdi, “Para yollar mısın” diye… El altından yollardı.

Öyle her ay 10 bin dolar yok… Ama seçim zamanı arabasına para bırakırdık…

Beni sakinleştirmek için film yap, sonra git beni karalama kampanyasına abilik yap… Yok öyle Metin abi… 10 bin vermedim, düzenli değil, ama çok daha fazlasını verdim.

Binali/Erkam Yıldırım

Binali Yıldırım, eski başbakan… Oğlunu korumak için alana çıkmış… Senin oğlunu korumana gerek yok ki… Adam 15 senede kaç milyar dolarlık servet yapmış… Biz sadece Hollanda’dakini biliyoruz açıklandığı için. Ya bu adam süper dahi olmasa o paraları nasıl kazansın? Millet 3 bin dolar kazanamıyor adam 3 milyar dolar kazanmış… Senin çocuğun geri zekalı mı? Bırak o konuşsun… Yok (Erkan Yıldrım Venezüela’ya) kit getirmiş….

Veysi Ateş

(Habertürk programcısı) Veysi (Ateş)… Bu da Süslü Süleyman’ın cazgırı… Elime düştü, kayıtlı, belgeli, görüntülü… O gün tartışma olurken (Soylu’nun Habertürk’e çıktığı gün) Erdal Aras arıyor, benim sağ kolum, Veysi’yi arıyor arada… “Ben de tanıyorum Reis’i, o da (Soylu) tanıyor, sen de tanıyorsun…” diyor. Bu kadar yakınlar… Bu Veysi, Erdal’ın yardımcısı… Erdal (Demokrat Parti) gençlikten sorumlu il ikinci başkanı, bu da onun yardımcısı…

Bunla yemek yedik, altı yedi saat, “Siz hiç anlatıldığı gibi değilmişsiniz. Çok farklı, entelektüel, bilgili bir insanmışsınız” dedi.

O Sağlık Bakanlığı’ndaki hikayeni anlatmayacağım, hani para konusunda biriyle ters düştün ya… Onun ailesi sevdiğim bir aile… Hani parayı sen aldın… Ulan siz ne pislik, aşağılık insanlarsınız… Bir de utanmadan televizyonlara çıkıp şu hırsıza, şu gaspçıya operasyon diye anlatıyorsunuz… Bir ulusu manipüle ediyorsunuz…

Bodrum’da Paramount Otel var. Sahibi Sezgin Baran Korkmaz… Bu arkadaş Türkiye’de de aranıyor ABD’de de aranıyor… Otelinde kimler var? Veysi Ateş… Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Sizin maaşınız kaç para? Hani fatura? Bu bile suç…

Daha da çıkacak… Veysi… Senin kayıtlar da çıkacak…

28 Aralık’ta operasyon yapılıyor. 29 Aralık 45 milyon doların ödenmesi gereken tarih. Sezgin Baran’ın karısını gözaltına alıyorlar. Bu Veysi… Ben olayı toparlayayım diye arayan bu Veysi… Aranan adamın oteline gidiyorsun, kalıyorsun, on binlerce yüz binlerce avro hesap ödemiyorsunuz… Sonra da adamı gasp ediyorsunuz. Kayıtlar var…

Akit TV

Akit TV’deki eski dostlar bizi ajan yapmış… Ajan ha… Bu nasıl bir ayıp ya? Bu haberi yapıyorsunuz, elinizde bir tane kayıt var mı? Bir resim yayınlasanıza… Kahpesiniz.

Abdulkadir Selvi

Düşkün Abdulkadir… Hangi gurursuz, hangi onursuz, hangi aşağılık, hangi pislik o yazıyı yazar… Hiç utanmadın mı? Ben suç örgütü lideriyim, siz insan değilsiniz. (Hürriyet yazarı, Erkam Yıldırım’ın bu ülkeye götürdüğü test kiti ve maskenin ‘yolcunun yanında taşıyabileceği miktarda’ olduğu için gümrük kayıtlarında yer almadığını öne sürmüştü).

Kaynak:Diken.com