Kılıçdaroğlu: Sınavlar kaldırıldı ama bizim çocuklar için değil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin ‘üniversite sınavları kaldırılsın’ sözlerine ilişkin, “Bahçeli’ye bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haberim şu, üniversite sınavı kaldırıldı. Kötü haber bizim çocuklarımız için değil” ifadelerini kullandı.

“SÖKE SÖKE ALIRLAR” TARTIŞMASI

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ partisinin TBMM grubunda yaptığı konuşmada  Kanal İstanbul projesi için düzenlenen temel atma töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ ın”Tahkim sizden söke söke alır” sözleri için de şunları söyledi:Kanal İstanbul yapılırsa dış güçler bu parayı söke söke alırlarmış. Temsilciye bak. Erdoğan, dış güçlerin temsilcisi. Alacağım, alacağım, söke söke alacağım. Buradan bir daha söyleyeyim; bu işe giren müteahhit unutsun kendisini. Bu işe kredi veren banka unutsun kendisini. Buna imza atan bürokratın burnundan fitil fitil getireceğim. Sadece bunları yapmayacağım. Bizim milliyetçilik damarımıza dokunuyorlar. O tank palet fabrikasından söke söke alıp şanslı ordumuza vereceğiz.

BAHÇELİ’YE KATAR GÖNDERMESİ

Sayın Bahçeli demiş ki, “Siyasi muhataplarımıza çağrımdır. Gelin bu üniversite sınavlarını kaldıralım” demiş. Güzel ama benim Bahçeli’ye bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haberim şu, üniversite sınavı kaldırıldı. Kötü haber bizim çocuklarımız için değil.