Sergen Yalçın’da mutlu son

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ,  sezonu çifte kupayla kapatan teknik direktör Sergen Yalçın’la yeniden bir senelik anlaşma sağladıklarını söyledi.

Sergen Yalçın ile yaşanan kriz üzerine bir grup taraftar genç  hocanın evinini önüne giderek gündüz saatlerinde Yalçın’ ın lehine gösteri yapmış akşam üstü de Başkan Çebi,yönetici Kocadağ ve Sergen Yalçın  yeniden bir araya gelmişlerdi.

Kocadağ, siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın ile gerçekleştirdikleri toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Tüm Beşiktaş camiasına ve Türk futboluna hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” diyen Kocadağ, şunları söyledi: “Sergen Yalçın, geçen senenin çift kupalı hocası. Beşiktaş’ın öz kaynak düzeninden yetişmiş, hem futbolculuğu hem de hocalığıyla Türk futboluna katkı sağlamış biri. Hocamız, 47-48 yaşında. Bu kariyer için genç sayılabilecek bir yaş. Önünde uzun bir zaman var. İnşallah uzun bir hocalık dönemi olacak. 

Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı, Yalçın’la görüşmelerin uzamasından ‘başka anlamların çıkarılmaması gerektiğini’ belirterek, şöyle devam etti: “Bu süreçler, hedefleri olan takımlarda yaşanabiliyor. Beşiktaş gibi büyük camialarda bu süreçlerin uzaması yanlış anlaşılmamalı. Bu, bütün büyük kulüplerde yaşanıyor. Bazen de çok erken bitebiliyor. Buradan başka anlamlar çıkarmak doğru olmaz.”