ASİLTÜRK EL ÜSTÜNDE TUTULUYOR !

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün KKTC’yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın heyetinde bulunması GÖZLERDEN VE DİKKATLERDEN kaçmadı. Erdoğan’ın, Asiltürk’ün yanı sıra Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı da davet ettiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir basın mensubunun “Geniş katılımlı bir heyetle geldiniz. Bir kişi dikkatleri çekti. Oğuzhan Asiltürk. Buradan almamız gereken bir mesaj var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:

– Oğuzhan Bey, Kıbrıs Barış Harekatı’nın yapıldığı dönemde Erbakan Hocamızın en yakın çalışma arkadaşıydı. Ve o dönemde Barış Harekatı’nda üst düzey görev (İçişleri Bakanı) almış olan siyasilerdendi. Bu ziyareti yaparken biz de Oğuzhan Asiltürk’ü aramıza kafilemize katalım dedik.

SAADET’TEN ASİLTÜRK AÇIKLAMASI

İki gündür çok konuşulan konuyla ilgili paylaşım Saadet Partisi’nin resmi sosyal medya hesabından yapıldı. Paylaşımda Saadet Partisi’nin Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olan Oğuzhan Asiltürk’ün anma etkinliklerine de dönemin İçişleri Bakanı sıfatıyla, onur konuğu olarak katıldığını açıkladı. Açıklama şöyle: Kıbrıs Barış Harekatı’nın 47. yıl dönümü anma etkinliklerine Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, dönemin İçişleri Bakanı sıfatıyla onur konuğu olarak katıldı. Bu vesileyle Kıbrıs zaferini kutlar, KKTC halkının Kurban Bayramı’nı tebrik ederiz.