ESNAFA HİJYEN SETİ DESTEĞİ 

 

-ESNAFA HİJYEN SETİ DESTEĞİ

Çankaya Belediyesi, pandemi koşullarında esnafın önemli ihtiyaçlarından hijyen setini dağıtımına devam ediyor.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı taksi durakları, berber ve kuaförlere hijyen setini dağıtan Çankaya Belediyesi pandemide zor günler geçiren esnafa yardımlarını sürdürüyor.

Kısıtlamaların kalkmasıyla vatandaşların daha yoğun olarak kullandıkları yerlerde maske ve kolonyadan oluşan hijyen seti dağıtıyor.

Aşıdan sonra da kullanılması gereken maske ve temizlik açısından öneme sahip kolonya dağıtımını kısıtlamaların kalkmasıyla da sürdüren Çankaya Belediyesi, halk sağlığını korumaya destek veriyor. Pandemi sürecinde Ankara’nın nüfusu kadar maske dağıtımı gerçekleştiren Çankaya Belediyesi tüm Çankayalıların maskeye erişimini sağladı.

TEDBİRLERE UYMAK ZORUNDAYIZ 

Pandemi koşullarında zor günler geçiren esnafa hijyen seti ile destek olduklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Hayatın normale dönmesiyle birlikte ortak kullanım alanlarında yoğunluklar artıyor. Esnafın ve vatandaşların sağlığı açısından hijyen setleri dağıtımına devam ediyoruz. Hepimiz pandemi bitene kadar tüm tedbirlere uymak zorundayız” diye konuştu.

 

Bu e-posta mesajı kişisel olup, içeriğinden mesajı atan kullanıcı doğrudan sorumludur. Bu mesajın içeriği ve/veya ekleri hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz, saklanamaz ve/veya kopyalanamaz. Mesaj yanlışlıkla size gönderilmişse ya da mesajın muhatabının siz olmadığını düşünüyorsanız, lütfen tüm ekleriyle birlikte siliniz ve göndereni uyarınız.

This is a personal e-mail message the user of which is directly responsible for the content of the message. Under no circumstances the content and/or annexes of the message can be used, hold and/or reproduced without permission. If the message has been sent to you by mistake or if you think you are not the intended recipient, please with all the annexes, delete the message and notify the sender.