NEXT LEVEL TERAS KONSERLERİ BU HAFTA 80’Lİ YILLARA GÖTÜRECEK

NEXT LEVEL TERAS KONSERLERİ BU HAFTA 80’Lİ YILLARA GÖTÜRECEK

Next Level AVM, 80’ler, Pop Mix ve 90’lar konseptleriyle düzenlediği Teras Konserleri ile ziyaretçilerini müzik ve eğlenceye davet ediyor; nostaljik konserlerde bu haftaya 80’li yıllar damgasını vuracak.

JLL Türkiye tarafından yönetilen, ferah alışveriş olanaklarının yanı sıra açık teras alanlarıyla da Başkentlilere keyifli vakit geçirme imkanı sunan Next Level AVM, gerçekleştirdiği Teras Konserlerine 80’ler, Pop Mix ve 90’lar konseptleriyle devam ediyor. Nostalji konserlerinin ilki olan 80’li yıllar, Zeynep Burcu Altınel ve Murat Deryaoğlu performansıyla yaşatılacak.

Ziyaretçilerine dolu dolu bir program sunan Alışveriş Merkezi, Ağustos ayında birbirinden özel isimlerle nostalji rüzgarları estirecek. 13 Ağustos, 20 Ağustos ve 27 Ağustos tarihlerinde her hafta Cuma günleri gerçekleşecek olan konserlerle ziyaretçiler, dönemin en güzel şarkılarıyla müziğe ve eğlenceye doyacak.

Müzikseverler, Zeynep Burcu Altınel ve Murat Deryaoğlu ile 13 Ağustos Cuma günü bir araya gelecek, 80’lerin en güzel şarkılarıyla geçmişe keyifli bir yolculuk yapacak. Pop müziğin unutulmaz şarkılarını seslendiren Watch Out Band ise 20 Ağustos Cuma günü sevenleriyle bir araya gelecek. 27 Ağustos Cuma günü de 90’lar konseptinde en keyifli şarkıları Nazlı Vural seslendirecek, dinleyenlerin kulağının pasını silecek.

Ağustos ayı boyunca her Cuma saat 20.00’de başlayacak konserler Next Level Teras’ta, salgın önlemleri kapsamında fiziki mesafe gözetilerek gerçekleştirilecek.