Yüceer ,Tekirdağ da halkla içiçe

CHP’Lİ YÜCEER, TEKİRDAĞ’I ADIM ADIM DOLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

TEKİRDAĞ’DA HER GÜN SAHADA OLAN CHP’Lİ DR. CANDAN YÜCEER, SÜLEYMANPAŞA’DAYDI

CHP’Lİ YÜCEER, SAHADA HALKIN NABZINI TUTMAYA SÜLEYMANPAŞA’DAN DEVAM ETTİ

CHP’Lİ DR. YÜCEER SÜLEYMANPAŞA’DA TEMASLARDA BULUNDU

CHP’Lİ YÜCEER, BÖLGESİNDEKİ ZİYARETLERİNE SÜLEYMANPAŞA İLE DEVAM ETTİ

CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ’daki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tekirdağ Süleymanpaşa’da İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, sivil toplum örgütleri, sendikalar, muhtarlar ve siyasi parti il başkanlıklarıyla görüşen Dr. Yüceer’e ziyaretlerinde CHP Tekirdağ İl Başkan Vekili Hasan Aydık, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Aycan Gündüz ve CHP Süleymanpaşa İlçe Örgütü eşlik etti.

Tekirdağ’daki çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığını, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünü, CHP Tekirdağ İl ve Süleymanpaşa İlçe Kadın Kollarını, Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifini, SMA Tip1 hastası Yaren bebeği, Nusratlı Mahallesini, Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını, Eğitim Sen Tekirdağ Şubesini, Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığını, Tekirdağ Emekli Astsubaylar Derneğini, DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığını ve boşandığı eşi tarafından vahşice öldürülen Senem Barik’in çocuklarını ziyaret etti.

Ziyaretlerine Tekirdağ İl Jandarma Komuntalığı ile başlayan Dr. Yüceer, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç ile görüştü. Dr. Yüceer, Albay Kılıç’a misafirperverlikleri ve Tekirdağ’da emniyetin ve asayişin sağlanması için verdikleri emek dolayısıyla teşekkür etti.

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Temmuz ayında Tekirdağ’a İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mehmet Hakan Fındık’ı ziyaret eden Tekirdağ Milletvekili Dr. Yüceer, İl Emniyet Müdürü Fındık’a yeni görevinde başarılar diledi ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Süleymanpaşa sahilde CHP Tekirdağ İl ve Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelen Dr. Yüceer, burada partisini kadın kolları ile kadınların sorunlarını ve ülkenin gündemini değerlendirdi.

CHP’Lİ DR. YÜCEER,’DEN SEZONA HAZIRLANAN BALIKÇILARA “RASTGELE”

Dr. Yüceer, 1 Eylül’de “Vira bismillah” demek için çalışmalarını sürdüren balıkçılarla ve Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu bir araya geldi. Deniz yüzeyinde etkisini yitiren müsilajın etkisini tekrar göstermesinden çekinen balıkçılar artan girdi maliyetlerinden şikayetçi olurken Dr. Yüceer, yeni sezonun balıkçılar için bereketli geçmesini dileyerek “Vira bismillah” diyen balıkçılara “Rastgele” dedi.

SMA TİP1 HASTASI YAREN BEBEĞİ UNUTMADI

Dr. Yüceer, ziyaretleri sırasında SMA Tip1 hastası Yaren Belli bebeği de unutmadı. SMA Tip1’in tedavisi olan bir hastalık olduğunu hatırlatan Dr. Yüceer, “Bu hastalığın tedavisi olmasına rağmen devlet el uzatmıyor. SMA hastalarımıza, Tekirdağlı hemşirelerimizin biricik Yaren’ine, yavrumuza nefes olabilmek için tüm yurttaşlarımızı dayanışmaya çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

Nusratlı Mahallesinde Şerif Kaçar ve mahalle sakinleriyle görüşen Dr. Yüceer, yurttaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerini Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasıyla sürdüren Dr. Yüceer, burada Başkanvekili Seçkin Geçer ve oda yönetimiyle bir araya geldi. Dr. Yüceer, şoför esnafının sorunlarını dinlerken, şoförler pandemi günlerinde çok zor günler geçirdiklerini ve artan akaryakıt ve yedek parça fiyatlarından şikayetçi olduklarını dile getirdi.

ÖĞRETMENLERLE DE GÖRÜŞTÜ

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) Tekirdağ Şubesi’ni de ziyaret eden Dr. Candan Yüceer, Şube Başkanı Kamil Sarı ve sendika temsilcileriyle görüştü. Dr. Yüceer, görüşme sırasında, toplu iş sözleşmesiyle gelen zammı “Sefalet zammı” olarak nitelendirdi. Ziyarette pandemi süresince üç dönem kapalı kalan okulların açılması, alınan ve alınmayan önlemler ile kapanma döneminde öğretmenlerin ve öğrencilerin yaşadıkları zorluklar konuşuldu.

Tekirdağ Emekli Astsubaylar Derneği’ni ziyaret eden Dr. Yüceer, geçtiğimiz aylarda dernek başkanlığını devralan Günay Soker’i tebrik etti. Emekli astsubayların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Dr. Yüceer, “Ülkemize kahramanca hizmet eden emekli astsubaylarımızın haklı talepleri derhal yerine getirilmelidir” dedi.

SAADET VE DEVA PARTİSİ İL BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ

Saadet Partisi ve DEVA Partisi İl Başkanlıklarını da ziyaret eden Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan ve DEVA Partisi İl Başkanı Hasan Berk Çebi ile bir araya geldi. Dr. Yüceer, görüşmeler sırasında Tekirdağ’ın ve Türkiye’nin sorunları ve çözümleri üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını, her iki partiye de misafirperverlikleri için teşekkür ettiğini belirtti.

BOŞANDIĞI EŞİ İRFAN BARİK TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN SENEM BARİK’İN ÇOCUKLARINI ZİYARET ETTİ

Dr. Yüceer, Tekirdağ’da boşandığı ve hakkında uzaklaştırma kararı çıkardığı eski eşi İrfan Barik’in barışma isteğini reddettiği bahanesiyle bıçaklanarak öldürülen dört çocuk annesi Senem Barik’in çocuklarını ziyaret etti. Dr. Yüceer, “Faillere verilen ayrımcı indirimler, uygulanmayan yasalar kadınların bahanelerle öldürülmesine neden oluyor. Hakkında uzaklaştırma kararı alınmasına rağmen Senem’in öldürülmesi ve kadın cinayetlerinin asıl sorumluları İstanbul Sözleşmesi’nden geri çekilenler, yasaları uygulamayan şiddeti ve cinayeti geçiştirenlerdir. Senem kardeşimizin geride bıraktığı çocuklarının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.