ÇANKAYA’DA KORAY AVCI RÜZGARI 

ÇANKAYA’DA KORAY AVCI RÜZGARI

 

Alper Taşdelen: “Yüreğinde Pir Sultan, Neşet Ertaş, Aşık Veysel, Cem Karaca olanlar, yüreğinde insan sevgisi olanlar yenilmez”

Çankaya Belediyesi tarafından Ankara’nın başkent oluşunun 98. Yılı kutlamaları kapsamında Koray Avcı konseri düzenlendi.  Dikmen Karapınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen konsere Ankaralıların ilgisi büyüktü.    

 

Çankaya Belediyesi Ankaralıları Koray Avcı ile buluşturdu. Ankara’nın Başkent oluşunun 98. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen konserde Ankara’nın yetiştirdiği bir sanatçı olan Koray Avcı hayranlarıyla buluştu. Dikmen Karapınar Mahallesi’nde gerçekleşen konserde Ankaralı vatandaşlar müzik ve eğlence dolu bir gece yaşadı.

 

TAŞDELEN: “SİZE HİZMET ETMEK ONURDUR”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara’nın Başkent Oluşunun 98. Yılı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen konser öncesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen konserin ardından Koray Avcı’ya teşekkür ederek çiçek sunan Taşdelen; “Yüreğinde Pir Sultan, Neşet Ertaş, Aşık Veysel, Cem Karaca olanlar yenilmez. Yüreğinde insan sevgisi olanlar yenilmez” dedi. “Sizin için çalışmak ve hizmet etmek benim için bir onurdur. Çankaya Belediyesi rantın değil halkın belediyesidir” ifadelerinde bulunan Taşdelen, “Çankaya Belediyesi Cumhuriyetin, ay yıldızlı bayrağımızın ve Mustafa Kemal Atatürk’ün belediyesidir ve öyle olmaya da devam edecektir” dedi.

 

KORAY AVCI ANKARALILARI COŞTURDU

Ankara’da yetişen sanatçılardan Koray Avcı; Neşet Ertaş, Ahmet Kaya, Müslüm Gürses, Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Barış Manço, Cem Karaca, Mahzuni Şerif, Kazım Koyuncu, Kayahan, Aşık Veysel ve Pir Sultan Abdal’ı anarak başladığı konserinde şarkıları ve sahne performansıyla Başkentlilere keyifli bir gece yaşattı. Hareketli şarkılarıyla vatandaşları coşturan, Avcı’ya yaklaşık 3 saat konserde alanı dolduran binlerce vatandaş da eşlik etti.

 

ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 98. YILI KUTLAMA TAKVİMİ:

11 – 15 EKİM 2021 GÜN BOYU / MEÇHUL SEYYAHLARIN ANKARA FOTOĞRAFLARI SERGİSİ

Yer: Kuğulu Park ve Uğur Mumcu Parkı

12 EKİM SAAT: 17.00 – 20.00 / GENÇLİK BANDOSU GÖSTERİLERİ
Yer: Bahçelievler 7. Cadde, Tunalı Hilmi Caddesi

12 EKİM SAAT: 19.00 / “BİR BAŞKENTTİR ANKARA” SENFONİK KONSER
Yer: Zafer Park

13 EKİM SAAT: 20.00 / BİR MASALDIR ANKARA KONSERİ
Yer: Yılmaz Güney Sahnesi

14 EKİM SAAT: 18.00 / UĞUR KAVAS İLE ANKARA’DAN SAHNELER SERGİSİ VE ANKARA SİNEMASI ÜZERİNE SÖYLEŞİ

Yer: Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi

15 EKİM SAAT: 20.00 / ZEYNEP BASTIK KONSERİ
YER: Çayyolu Arcadium AVM Arkası

16 EKİM SAAT: 18.00  / SAZ CAZLA BULUŞUYOR KONSERİ