YILDIZ HİZMET BİNASI VE BELEDİYE BAHÇESİ 27 KASIM’DA AÇILIYOR 

BELEDİYE HİZMETLERİ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR:

YILDIZ HİZMET BİNASI VE BELEDİYE BAHÇESİ 27 KASIM’DA AÇILIYOR

 

Çankaya Belediyesinin vatandaşların belediye hizmetlerine daha kolay ulaşması amacıyla inşa ettiği Yıldız Hizmet Binası ve Belediye Bahçesi’nin inşaat çalışmaları tamamlandı. İçinde Çankaya Evi, kütüphane, diş polikliniği yer alan yeni hizmet binası ile yeşil alanları, dinlenme noktalarıyla dikkat çeken Belediye Bahçesi 27 Kasım’da Serenad Bağcan konseriyle hizmete açılacak.

 

Kızılay’da bulunan ana binasının yanı sıra ek hizmet binalarıyla da belediye faaliyetlerini vatandaşın ayağına götüren Çankaya Belediyesi, yeni dönemde tüm hizmetlerini Sancak ve Yıldız bölgesindeki vatandaşların da ayağına götürecek. Sancak Mahallesi’nin yanı sıra civardaki birçok mahallenin de yararlanacağı yeni hizmet binası ve Belediye Bahçesi 27 Kasım’da Serenad Bağcan konseriyle açılıyor.

ÇANKAYA EVİ, DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ VE BELEDİYE BAHÇESİ
12 bin metrekare alana inşa edilen Yıldız Hizmet Binası ve Belediye Bahçesi, birçok alanda vatandaşlara hizmet verecek. Hobi ve kişisel gelişim kurslarının verileceği 700 metrekarelik Çankaya Evi’ni de bünyesinde barındıracak yeni hizmet binası, ağız ve diş sağlığı polikliniği ile de vatandaşlara hizmet verecek. İçerisinde 260 metrekarelik kütüphanesi de bulunan Yıldız Hizmet Binasını çevreleyen Belediye Bahçesi de yeşil alanları ve dinlenme noktalarıyla ile aynı zamanda vatandaşların yeni nefes alma bölgesi olacak.

“BÖLGEYE DEĞER KATACAK”
2021 yatırım programı kapsamında Aralık ayına kadar Çankaya’ya 25 eser birden kazandıracaklarını söyleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Bizim için durmak yok. Çankaya’nın dört bir yanında yaptığımız, ortaya koyduğumuz bu gibi eserler bulundukları bölgenin değerine değer katıyor. ‘Doğru Belediyecilik’ anlayışımızla hizmetlerimize devam ediyoruz. Biz ranta değil halka yatırım yapıyor, halkın olanı halka kazandırıyoruz. Yeni hizmet binamız ve Belediye Bahçemiz Yıldız ve Sancak bölgelerimizin değerine değer katacak” diye konuştu.