BEŞİKTAŞ 90’DA YIKILDI

Süper Lig’de ilk yarı sona erdi. Ara transfer dönemine girilirken TFF’nin açıkladığı tarihlere göre 10 gün Süper Lig’e ara verildi. Trabzonspor liderliği sürdürürken, 3 büyüklerin performansları sezona damga vurdu.

KASIMPAŞA SONUNDA KAZANDI

Kasımpaşa – Altay karşılaşmasıyla Süper Lig’in 19. haftası start aldı. Son 10 maçtır kazanamayan Ege temsilcisi Altay, Kasımpaşa’ya 2-0 yenildi ve galibiyet hasretini 11’e çıkardı. Kasımpaşa ise puanı hanesine yazdırdı.

HATAY TEK ATTI 3 ALDI

Sezona kötü bir başlangıç yapan Karadeniz temsilcisi son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle çıkışa geçmiştilerdi. Giresunspor, Süper Lig’in 19. haftasında sahasında Akdeniz temsilcisi Hatayspor’a konuk etti. Ömer Erdoğan’ın öğrencileri deplasmanda attıkları tek golle sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

GALATASARAY 3 PUANLA KAPATTI

Fatih Terim’in cezası nedeniyle yardımcıları Selçuk İnan ve Necati Ateş yönetiminde galibiyet hasreti yaşayan Galatasaray sahasında, Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’u konuk etti. Sarı kırmızılılar Kerem Aktürkoğlu ve Feghouli’nin golüyle sahadan 2-0 ayrıldı ve ilk yarıyı 3 puanla kapattı.

DEV MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI

Süper Lig’de ilk yarının son haftasında en önemli karşılaşma Trabzonspor – Başakşehir arasında oynandı. Emre Belözoğlu yönetiminde mağlubiyet yüzü görmeyen Başakşehir, şampiyonluğun 1 numaralı favorisi Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Belözoğlu bu deplasmanda da mağlubiyet yüzü görmeden ayrıldı.

ANTEP ZOR DA OLSA KAZANDI

Son haftaların sahasında galibiyet serisi yakalayan Çaykur Rizespor, Gaziantep FK’yı konuk etti. Kıyasıya bir çekişmeye sahip olan karşılaşmayı deplasmanda ekibi Antep 1-0 kazandı.

ALANYA’DA KAZANAN YOK

Ligin formda iki temsilcisi Alanyaspor ve Karagümrükspor karşı karşıya geldi. Volkan Demirel, 3. maçında mağlubiyet görmedi ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

BALOTELLİ’NİN MÜTHİŞ GOLÜ YETMEDİ

Bu sezon istenilen performansı veremeyen ve galibiyete hasret kalan Göztepe sahasında Adana Demirspor’u konuk etti. Balotelli’nin muhteşem golüyle öne geçse de, ev sahibi Göztepe eşitliği yakaladı ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

FENERBAHÇE KAZANARAK İLK YARIYI KAPATTI

Son 3 maçında galibiyet hasret olan Fenerbahçe, PEreira sonrasında Zeki Göle ile maçlara çıkma kararı almıştı. Sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden FEnerbahçe sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı ve ilk yarıyı 3 puanla kapattı. Sarı lacivertlilerin gollerini Novak ve Pelkas kaydetti.

KAYSERİSPOR’DAN MÜTHİŞ PERFORMANS

Süper Lig’in 19. haftasının son maçında Yukatel Kayserispor, sahasında Demir Grup Sivasspor’u konuk etti. Karşılaşmayı sarı kırmızılar 3-0 gibi net bir skorla kazanıp, 3 puanın sahibi oldu.

BEŞİKTAŞ 90’DA YIKILDI

Haftanın ve ilk yarının son maçında bu sezonun fark yaratan takımlarından biri olan Konyaspor, Süper Lig devi Beşiktaş’ı ağırladı. Baştan sona müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı, ev sahibi takım son dakikada attığı tek golle kazandı ve ilk yarıyı 3 puanla kapattı.

Kaynak:Milliyet.com