CEYLAN:DİĞER SAĞLIK ÇALIŞANLARI NE OLACAK?

CEYLAN:DİĞER SAĞLIK ÇALIŞANLARI NE OLACAK?

Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, yeni alınan kararla sadece doktorlara zam yapılması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
“Zam Konusu Tekrar Gündeme Gelmeli”
Ceylan, yeni alınan kararla sadece doktorlara yapılacak olan zam üzerinden iktidari eleştirdi. Tüm sağlık çalışanlarının aynı öneme sahip olduğunu belirten Ceylan, diğer sağlık çalışanlarının da zamlarının gündeme gelmesi gerektiğini ifade etti.
“Tüm Sağlık Çalışanları Bizim Için Önemli”
Ceylan açıklamasında;” Sadece doktorlara yapılacak olan bir zam kararı var. Tabii ki doktorlarımız bizim için çok elzem bir yerde. Fakat diğer çalışanlar da unutulmamalı. Hepsi aynı önemde. Çalışma şartları ve zam talebi gündeme gelmeli. Hemşiresinden teknisyenine kadar sağlık alanında çalışan personellerimiz halkın ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Nöbet saatleri, aldıkları ücretler birbirini karşılamamaktadır. Bu tür zamlar yapılırken diğer sağlık çalışanlarına cüzi miktarda diyeceğimiz şekilde zamlar yapılırken, doktorlarımıza yapılan bu miktarlar kadar, personellerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde zamlar yapılması gerekmektedir. İktidar bu zamları yaparken gerekli adımları atmadan, detaylı bir şekilde düşünmeden, araştırmadan yapmaktadır. Doktorlarımızın eli ayağı konumunda olan diğer personellerimiz unutulmamalıdır” dedi.