Tepkiler çığ gibi !

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da  katıldığı açılış töreninde sahneye çıkan küçük yaşlarda bir çocuğun , CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na “hain” dedirtilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor.. Pazar günü Trabzon da yaşanan  bu çirkin  olay karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve beraberindeki Bakanların  bu sözler üzerine gülmesi ve öncesinde de çocuğa mikrofonu vermesi  tepkilerin daha da çoğalmasına yol açtı.

Trabzon’da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan törenin sonunda bir çocuğu sahneye çağırdı ve mikrofon uzattı.

Çocuğun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ dediği duyuldu, çocuğun bu davranışının ardından Erdoğan’ın gülümsediği görüldü.

KILIÇDAROĞLU: PAYLAŞMAYIN, KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEYİN

Yaşanan olayı sonrası Kılıçdaroğlu’dan da uyarı niteliğinde bir açıklama geldi: Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!

KARAMOLLAOĞLU: BIRAKIN ONLAR SAF VE MASUM KALSIN

Erdoğan’ın Trabzon’daki açılış töreninde bakanlarla birlikte bulunduğu sahneye çıkarttığı çocuğa mikrofon verilmesi ve Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ dedirttirilmesine Saadet Partisi’nden de tepkiler geldi.

Sosyal medya paylaşımında bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Çocukların temiz yüreğini siyasetinizin kirli sözleriyle yaralamayın! Bırakın onlar saf ve masum kalsın!” dedi.

DAVUTOĞLU: BU MU BİZİM AHLAKIMIZ?

Erdoğan’ın Trabzon’daki açılış töreninde bakanlarla birlikte bulunduğu sahneye çıkarttığı çocuğa mikrofon verilmesi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ dedirttirilmesine tepki gösteren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Küçük çocuk, dedesi yaşında bir kişiye hakaret ediyor ve yanıbaşındaki büyükleri gülerek izliyor. Bu mu bizim ahlakımız? Çocukları siyasete alet etmeyin. Onların saf ve temiz yüreğini kirletmeyin” dedi.

CHP’DEN KINAMA: ÇOCUKLARI KİRLİ SİYASETİNİZE ALET ETMEYİN

CHP’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Çocukları kirli siyasetinize alet etmeyin, onları bölmeyin, Türkiye’nin evlatlarını artık rahat bırakın. Kınıyoruz!” denildi.