‘Geççek’ bombası !

.

Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek’in sözleri ve klibi Türkiye’nin gündemine oturdu. Twitter’da Tarkan ve Geççek TT listesinde bir numara olurken, yüz binlerce paylaşım yapıldı. Megastar paylaştığı videoda “Belki biraz teselli eder, moral verir, umut olur dedim” diyerek şarkısını anlattı. Geççek şarkısında “Geççek geççek elbet bu da geççek. Her şeyin sonu var bu çilede bitçek” sözleri de yer aldı. İyi Parti Lideri Meral Akşener de “Çoğu gitti, az kaldı” notuyla Tarkan’ın şarkısını paylaştı

Tarkan’ın son şarkısı ‘Geççek’ yayınlanmasının ardından sosyal medyanın gündemine oturdu. Şarkı birçok kişi tarafından paylaşılırken sözleri nedeniyle de hedef alındı.

Megastar Tarkan’ın son şarkısı Geççek’in klibi 17 Şubat Perşembe akşamı YouTube’da yayınlanmaya başladı. Megastar’ın Geççek isimli şarkısında, “Geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var bu çilede bitçek, hadi yeter artık fena bunaldık, düş babam artık düş yakamızdan…” sözleri yer aldı. Tarkan’ın şarkısı siyasilerin de gündemin de yer aldı. Twitter’da Tarkan ve Geççek etiketleriyle ise yüz binlerce paylaşım yapıldı.