Ali Koç TFF ve MHK yi topa tuttu

 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, spor gündemindeki konular hakkında  düzenlediği  basın toplantsında TFF ve MHK yi adeta topa tuttu.

Koç ;Oynanacak maçların, sonuçlanacak ligin kıymeti kalmadı demeyelim de, yerlerde diyelim. dediği konuşmasında özetle şunları dile getirdi.

-8 Mart tarihinde alınan karar, tüm ülke futbolunu karman çorman hale getiren bir adımdır. Ne kadar endişeli olduğumuzu paylaşmakta, üzülerek de olsa haklı çıktığımızı görüyoruz.

-Fenerbahçe nefreti, TFF’nin damarlarına öyle sirayet etmiş ki, Fenerbahçe bir açıklama yaptığında, açıklamanın mürekkebi kurumadan apar topar cevap verip, tehdit etme cüretini gösterdiler.

-TFF’ye burdan sesleniyorum. Yüreğiniz varsa bizim hakkımızda, Fenerbahçe SK hakkında savcılığı gidin suç duyurusunda bulunun hadi bakalım.

-Süper Lig’de bir tane kulüp yoktur ki hakemlerden şikayet etmesin. Diğer bir konu, bu kangrenin ivedilikle çözülmesi konusunda da hemfikiriz ama yöntemlerde hemfikir olduğumuzu söyleyemeyiz. Her şeyin bir şekli ve zamanı vardır. Şeklen de zaman olarak da yanlıştır. Fenerbahçe hakemlere sahip çıkıyor sonucuna lütfen ulaşmayın. Biz, bu işin adil yönetilmesini ve performans bazlı olmasını biz istiyoruz.

-MHK’nın hakem kararından haberimiz yoktu. Aylarca süren bir çalışma olduğunu düşünmüyoruz. Bu liste hakemlik müessesesi tarafından mı yapıldı yoksa başkası tarafından hakemlerin eline mi tutuşturuldu?