İYİ Parti Ankara İl Teşkilatı ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Anıtkabir’i ziyaret etti

İYİ Parti tarafından ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında Anıtkabir’i ziyaret eden heyet, İzmir Caddesinde kadınlara karanfil hediye ederek günlerini kutladı. Programa, İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ile Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu ve iyi partili kadın yöneticiler katıldı.
8 Mart etkinlikleri kapsamında heyet, ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Aslanlı yolda başlayan tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyaretinin ardından, İzmir Caddesinde ‘Hamarat Eller El Emeği’ üyesi ve üretim yapan girişimci kadınlara destek olmak amacıyla ürettikleri ürünlerden alarak, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’ kutlayarak karanfil hediye etti.
Emekçi kadınların günlerini kutlayan, Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu; “Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için şehadete yürüyen kahramanlarımızın kıymetli anneleri başta olmak üzere varlıklarıyla hayatlarımıza değer katan, dünümüzü, bugünümüzü ve yarınımızı inşa eden; Cumhuriyetimizin kahramanları kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadınların şiddete, ayrımcılığa, eşitsizliğe maruz kalmadıkları, korkmadan, özgürce yaşadıkları bir dünya diliyorum” dedi.
Yİ PARTİLİ UYKUR’DAN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

İYİ Partili İş İnsanı ve Milli sporcu Mehmet Ali Uykur, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle mesaj yayınladı.

İYİ Partili Mehmet Ali Uykur mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlarımız geleceğin inşasında ve modern toplumun gerçek mimarlarıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘nün tüm dünyada ve ülkemizde her türlü fiziki ve psikolojik şiddetten uzak, adalete, eşitliğe, barışa ve huzura katkı sağlayıp, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olması temenni ediyor, şehit ve gazilerimizin anne ve eşleri ile Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum.”