”Bu harami düzeni birlikte yıkacağız”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.Akşener’in geldiğini duyn vatandaşlar bölgeyi ir anda miting alanınba çevirdiler ve yoğun ilgi ve sevgi gösterinde bulundular.

Akşener  yurttaşlara seslenirken şunları söyledi:

3600 için söz verdiler, yalan söylediler. EYT için söz verdiler, yalan söylediler. Emekliyi açlığa mahkum ettiler” diyen Akşener,  “Diyoruz ki, en düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalıdır. Asgari ücret yeniden düzenlenmelidir. Emeklilere verilecek bayram ikramiyesi dolara göre bakıldığında 3700 lira olmalıdır. Ama emekliye yok, Hariri’ye var. Emekliye, EYT’liye, çiftçiye, besiciye, elektriği kesilmiş ailelere yok; Hariri’ye, 5’li çeteye var. Bu harami düzeni birlikte yıkacağız inşallah

Ülkede elektriğe kesilmiş aileler olduğunu söyleyen Akşener, “Onların elektrik parasının karşılığı, sadece 5’li çetenin ikisinin vergisinin silinmesi kadar, ondan bile az. Böyle bir ülke olduk. Bunun yolu sandıkta, helal oylarınızla, demokrasi ile bu sistemi değiştirmektir. Allah’ın izni ile inşallah başaracağız,”Bu yüzükle geldiler sizleri umutsuzluğa mahkum ettiler. Bu yüzükle geldiler 5 maaş alan danışmanlar ürettiler. O, 5 maaş alıp, yan gelip yatan danışmalar garibanı sokakta tekmeledi. Bir yüzükle geldiler bakan yardımcılarının maaşları 314 bin lira geldiler. Bir yüzükle geldiler 5-10 maaş alan danışmanlar oldu. 11 maaş alan müdürler oldu. Haram olsun, zıkkım olsun. Seçmenin artık velinimet olduğunu belirten Akşener, “Velinimetin sesini duyacaklar. Çiftçinin sesini duyacaklar. Gencin sesini duyacaklar.”” şeklinde konuştu.