Cumhur İttifakından kopuş sürüyor !

Seçim anketi sonuçlarında kararsız ve oy vermeyeceğim diyenler günden güne artıyor. Son anket sonuçlarında dikkat çeken tabloyu yorumlayan uzman anketçiler, Cumhur İttifakı’ndan kopuş olduğunu belirtiyor.

Kamuoyu anketlerine göre, kararsız ve oy vermeyeceğini söyleyen seçmenlerin oranında büyük bir artış gözlemleniyor. AKP iktidarının ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminden memnun olmayan yurttaşlar, en büyük problem olarak ekonomik krizi ve hayat pahalılığını işaret ediyor. Faturalarının tamamını ödeyemeyen, geçinebilmek için her geçen gün borçlanan yurttaşlar, krizin faturasını iktidara kesmeye hazırlanıyor.

BirGün Gazetesinde yer alan habere göre, kararsızların ve oy vermeyeceğini ifade edenlerin çoğunluğunu, önceden iktidara oy veren kesim oluşturuyor. İktidardan kopan seçmenlerin belli bir partiye yönelmediği, kararsız kaldığı ya da oy vermeyeceğini söylediği dikkat çekiyor. Muhalefetin ekonomik çöküşe karşı güçlü ve inandırıcı bir program ortaya koymadığını belirten uzmanlar, mevcut partilere yönelik topyekûn bir tepki olduğu görüşünde