Millet size daha ne fedakarlık yapsın ?

Türkiye ,tarihinin en kötü ekonomisini yaşarken AKP iktidarının sürekli vatandaşı sabır,şükür ,ve elhamdülillah tavsiye etmesi ekonomistler ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak attığı bir twette şöyle diyor:

”Utancı gidenin kalbi de ölür. “Türkiye ekonomisini kurtardık elhamdulillah” diyerek, milletle alay edenlerin elinde memleketimden insan manzaraları: Milletin böbreği mezata düşmüş. Yoksulluk milleti böbrek sattırır hale getirmiş.”

İNSANLAR MARKETE GİTMEYE KORKUYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün açıklanan enflasyon rakamlarıyla ilgili konuştu. Öztrak, “İnsanlar marketlere gitmeye korkar oldu yüzde 4,73 gıda enflasyonuymuş, sevsinler. Türkiye’yi en büyük 10 ekonomi arasına sokacaklarını söylediler ama dünyada en yüksek enflasyonu yaşayan 10 ülke arasına ancak sokabildiler” dedi.

Öztrak, “Aylardır bağırıyoruz, büyük bir gıda krizi yaklaşıyor. Gıda güvenliği artık bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. Pandemi sonrası bunu tüm dünya anladı ama bir AKP iktidarı anlamadı. Saray sorumluluktan kaçıyor ve bunun acı bedelini tüm millet ödüyor. Erdoğan’ın umurunda değil. Çıkmış diyor ki böyle zamanlarda fedakarlık yapılmalı. Yeter artık bu millet size daha ne fedakarlığı yapsın. Milletin bir ciğerini sökmediğiniz kaldı. Artık fedakarlık sırası sizde ve şürekanızda” dedi.