İmamoğlu Karadenizi salladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayram da Karadeniz turu kapsamında Trabzon’da Rize ve Artvin’in ardından Trabzon’da miting düzenledi. Buralarda halkın yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan İmamoğlu;”Millletin aklı millete yeter ,ama i bir insanın aklı ancak bir insana yeter” dedi..

Ekrem İmamoğlu dün (3 Mayıs) Rize ve Artvin’deki hemşerileri ile bayramlaştıktan sonra bugün (4 Mayıs) memleketi Trabzon’daydı. “İmamoğlu’nun Rize ve Artvin’de ne işi var?” eleştirilerine yanıt veren İmamoğlu, “Bugün ve dün diyorlar ki ‘Ekrem İmamoğlu Trabzon’a, Rize’ye, Artvin’e niye gitti?’ Sebeplerimiz var ama Allah aşkına bunlar bayramı bile unuttular. Bayramda insan nereye gider? Memleketine gider” dedi.

‘BİR YIL DİŞİMİZİ SIKACAĞIZ’

“Bir belediye başkanı vatandaşı ayıramaz. Memleketi yönetenler de vatandaşı ayıramaz” diyen İmamoğlu, “Hiçbir evladımızın hakkın yedirtmeyeceğiz. İstanbul’da insan ayırmadan hizmet ediyoruz, hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzde zor bir süreç var, bir yıl dişimizi sıkacağız, hep beraber mücadele vereceğiz. Aynen İstanbul’da olduğu gibi” ifadelerini kullandı.