Nihan ve Serdar’dan yaz ‘Fırtına’sı…

Nihan ve Serdar’dan yazın düeti geldi…

Nihan ve Serdar’dan yaz ‘Fırtına’sı…

Sesinin yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Türk Popunun son gözde isimlerinden Barbie lakaplı Nihan Çelik, Serdar Ortaç ile bir araya geldiği yeni projesini müzik severlerin beğenisine sundu.

Çıkardığı ‘Yıldız’ ve ‘Bodrum Masalı’ şarkılarıyla beğeni kazanan Türk Popunun Barbiesi Nihan Çelik müzikseverlerin dikkatini çektiği gibi Serdar Ortaç ‘ında dikkatini çekmiş ve düet şarkıda buluşacaklarını açıklamıştı.

Yaz şarkılarıyla ünlü olan Serdar Ortaç, Nihan Çelik’le birlikte seslendirdikleri ‘Fırtına’ isimli düet şarkı ile bu yılın hit listesinde üst sıralarda yerini alacağı çıktığı an itibariyle dijital platformlarda ilk sıraya yerleşerek iddiasını göstermiş oldu. Sesine ve güzelliğine methiyeler düzdüğü Nihan Çelik ile ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan‘ın objektifine poz veren Serdar Ortaç yeni ikili olduklarını söyledi.

Hem klibi, hem müziği, hem de sözleriyle bu yaz müzikseverleri etkisi altına alacak Nihan Çelik ft. Serdar Ortaç “Fırtına”nın klibi Atatürk Olimpiyat Stadında 10 dansçı, helikopter, son model marka araçların kullanıldığı 85 kişilik bir ekip ile Alişan Güney Yıldırım yönetmenliğinde çekildi. Nihan Çelik ft. Serdar Ortaç “Fırtına” klibi maliyetiyle çekilmiş en yüksek bütçeli klip oldu.

Sözü Serdar Ortaç ve Serra Tokdemir ‘e müziği Serdar Ortaç ‘a düzenlemesi Tarık İster ‘e ait Nihan Çelik ft. Serdar Ortaç “Fırtına” Noah Entertainment etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Nihan Çelik ve Serdar Ortaç fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :