Aylin Nazlıaka ,Tekirdağ’ da ” Hayır Çarşısı” açtı

CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın sosyal yardımlaşma projesi Hayır Çarşısı, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Tekirdağ’da bir dizi temaslarda bulunan Nazlıaka, İl Başkanlığı’nı ziyareti sırasında, ihtiyaç sahipleri için oluşturulan hayır çarşısının açılışını gerçekleştirdi
Hayırseverler tarafından bağışlanan eşyaların yer aldığı çarşıda,  ayakkabıdan, gelinliğe, kıyafetten, çantaya kadar birçok ürün yer alıyor.
Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtiklerini fakat çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.
Yaklaşık bin kişinin çarşıdan yararlandığını, parti gözetmeden herkese ulaşıp, yetişmeye çalıştıklarını söyleyen Yontar;“ Kurultaydan sonra sayın Genel Başkanımızın dediği gibi bizim ailelere, özellikle de kadın ve çocuklara ulaşmamız gerekiyordu. İlçe kadın kolları başkanlarımızla bir proje ürettik. Sadece burada değil belediyemiz olmayan dört ilçede de bunu yapmaya çalıştık. Burada ki en büyük imkanımız. İl Başkanlığı binamızda böyle bir alana sahip olmak.Hayır severlerin getirdiği eşyalar, pandemi döneminde yaklaşık bin aileye ulaştırıldı.Burada görülmeyen ev eşyaları da var. Mobilya, beyaz eşyalar da mevcut. Buraya getiremiyoruz ama  ailelere doğrudan ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahipleri buradan gelip, giyinip mutlu şekilde gidiyor.Bizler , genel başkanımızın öcülüğünde herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Buradan birçok kişiye kolilerce eşya yardımında bulunduk. Herkese dokunduk. Siyaset gözetmeden her ihtiyaç sahibine koşmaya çalışıyoruz. Hayırseverler tarafından getirilen ve kullanılabilecek durumda olan ikinci el eşyaları ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyoruz. İl ve İlçe başkanlarımıza bu süreçte bizlere destek oldukları için teşekkür ederiz.”dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ise halka dokunan örnek projelere ihtiyaç olduğunu dile getirerek, Tekirdağ Kadın Kollarını tebrik etti.
Tekirdağ’lılara seslenen Nazlıaka; “Evinde giymediği kıyafet, kullanmadığı mobilyası olan, kenarda beklettikleri eşyalar birçok kişinin derdine derman olabilir.Buraya getirip gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz. Başkanlarımız da mutlaka ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaktır. Dayanışma ile birçok şeyin üzerinden geleceğiz” sözlerini kaydetti.