Erdoğan’ dan TÜSİAD a sert tepki !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada TÜSİAD a sert sözlerle yüklenerek ;Sizden önce gelen ağababalarınızda aynı kafadaydı,böyle giderse bu iktidarın kapısını çalmayın dedi.

TÜSİAD’ ı  hedef alan konuşmasında Erdoğan şunları söyledi:

-Siz kimsiniz bize ders veriyorsunuz? Dış politikada sen bize ders veremezsin. Sen daha kalfa bile olamadın. Haddini bil. Sizden önce gelen ağababalarınız da aynı kafadaydı. Böyle giderse bu iktidarın kapısını çalmayın. CHP ne sufle ediyorsa siz de onu diyorsunuz. Öyle ise bu kapı yerli ve milli duruş sergileyene açıktır. Yerli ve milli duruş sergilemeyene kapalıdır.

Millet ittifakına ve Kılıçdaroğlu na da seslenen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan şöyle konuştu:

-Tarihi belli olan seçim için ortada adayları yok. Önce oturma sırasında anlaşabilirsek bir araya geleceğiz diyorlar. Şayet masanın etrafındakilerden biri arıza çıkarmazlarsa uzun listeyi biraz daha kısaltacağız diyorlar. Yabancı büyükelçilere sunacak ve onların icazet ve kararlarını bekleyeceğiz diyorlar.

6’lı masa adaylarını açıklayamama sebebi olarak ‘yıpranma’yı bahane ediyor. Bu nasıl aday ki; ismi açıklanır açıklanmaz yıpranıyor. Bu nasıl aday ki; güneşi görünce eriyen buz misali itibar kaybediyor.

Kılıçdaroğlu, ya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla. Bunu söylediğimden bu yana ortadan kayboldu. Her gün bir kurumun kapısına dayanıyor. Kürsü yumrukluyor. Düne kadar yere göğe sığmayan bu zatın sesi kısılıverdi. Birileri kendisine biz kararımızı verene kadar ‘Sen otur oturduğun yerde’ dediler.

.