”AK Parti arabayı duvara tosladı”

Karamollaoğlu, “Bu seçim tarihi bir seçimdir. 20 yıllık bir AK Parti iktidarının sonunun geldiğine işaret eden bir seçim olacaktır bu seçim” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.

Genel seçimlere 10 ay gibi bir süre kaldığını hatırlatan Karamollaoğlu, 6’lı masa toplantılarının altıncısının bu hafta sonu Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleşeceğini söyledi.

“Bir bakıma seçim startını verdik, seçimlere ve iktidara hazırız” diyen Karamollaoğlu, Gittiğimiz tüm il ve ilçelerde görüyoruz ki insanımız da yeni bir başlangıç istiyor. Evet her seçim önemlidir ancak bu seçim tarihi bir seçimdir. 20 yıllık bir AK Parti iktidarının sonunun geldiğine işaret eden bir seçim olacaktır bu seçim. Vatandaşlarımız nasıl yönetileceğimize dair karar verecek. Tek adamın istişaresiz olarak yönettiği bir Türkiye mi, ortak aklın istişarelerle yöneteceği bir Türkiye mi olacak? AK Parti içeride ve dışarıda arabayı duvara toslamıştır. Bu iktidar ülkeyi bi felaketin içine sürüklemiştir. Kendi ifadeleriyle metal yorgunluğu ile maluldür bu iktidar, yorgundur ama daha vahim de olanı Türkiye’yi de yormaktadır, tükenmişlik sendromu içindedir ama Türkiye’yi de tüketmektedir” ifadelerini kullandı.