6 lı Masa 2 Ekim de yeniden toplanıyor

  • CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Silivri’de yaptığı açıklamada  6 lımasayı oluşturan  liderlerin 2 Ekim de yeniden bir araya geleceklerini söyledi.
  • Kılıçdaroğlu ;Televizyonlar, gazeteler… ‘İhtilaf çıktı, kavga çıktı, yok şöyle oldu, yok böyle oldu…’ Bunların hiçbirisine inanmayın. dedi.
  • Öte yandanCHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun, “Kılıçdaroğlu aday olmazsa altılı masa dağılır” çıkışının, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçen hafta parti meclisi toplantısındaki “Her konuda konuşmak zorunda değilsiniz. Altılı masa konusunda kararı liderler verir” ikazına rağmen geldiği öğrenildi.

    CHP liderinin buna çok sinirlendiği belirtilirken, sözlü talimatın yerine getirilmemesi üzerine bunun genelgeyle tüm kurmaylara ulaştırıldığı bildirildi

  • Kılıçdaroğlu şunları söyledi.

  • -Beraber Türkiye’nin düzelmesi için mücadele ettiğimiz partili arkadaşlarımız, diğer liderler de var. O liderlerle arada bir bir araya geliyoruz, konuşuyoruz. 2 Ekim’de tekrar bir araya geleceğiz ve konuşacağız.
  • -Gerçekten de gidiş iyi bir gidiş değil aslında. Türkiye’nin neresine gidersem gideyim aynı endişe dile getiriliyor. Sizden sadece bir şey istirham ediyorum: Televizyonlar, gazeteler… ‘İhtilaf çıktı, kavga çıktı, yok şöyle oldu, yok böyle oldu…’ Bunların hiçbirisine inanmayın.

Herbirimiz Türkiye’nin geleceği için endişe taşıyoruz ve bu endişeleri gidermeye çalışıyoruz.  Vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan, herkesin en azından düşünce özgürlüğünü, ekonomik güvencesini sağlama imkânımız var. Bunu yapacağız. Herkesin üretmesi, çalışması, alın terine değer verilmesi lazım. Alın terine değer vermeyen bir ülkenin zaten büyüme şansı yoktur. Öbür türlü Türkiye geriye gider bugün yaşadığımız tabloda olduğu gibi.