Akşener ortalığı karıştırdı !…..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masanın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili, “İster Mansur Bey, ister Ekrem Bey aday gösterilecekse ‘Biz varız, itirazımız yok’ dedik. Aday olurlar, olmazlar, aslolan kazanmaktır. Kazanmak önemli. Çok endişem var”  sözleri siyaset ortamını karıştırdı..

Habertürk TV’de  Fatih Altaylı’ nın proğramına konuk olan Akşener, “2018’deki Millet İttifakı’nın oluşmasının şartları başka, bugün altılı masanın şartlarının oluşması başka.,Biz CHP ye diyet borcumuzu ödedik hatta alacaklı duruma bile geçtik.” dedi.

Akşener şöyle konuştu:

-Kemal Bey dedi ki, ‘Bu altılı cumhurbaşkanı adayını tespit edecek.’ Bu masaya bu görevi verip, kendini bağlayan Sayın Kılıçdaroğlu. O masanın bir noter olma görevi yok. Sayın Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı tarifi vardı. Ben ona hep katıldım. Benim söylediğim bir şey daha var; kazanacak bir aday.”

CHP’ye gidip 15 milletvekili istediğini hatırlatan Akşener, “Bizim borcumuz yok. Çünkü eğer borç vardıysa biz 31 Mart’ta ödedik, hatta alacaklı hale döndük. Ama Sayın Kılıçdaroğlu’na ölünceye kadar teşekkür edeceğim, bu başka bir şey”