BAŞKAN AKBAŞ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

BAŞKAN AKBAŞ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş il ve ilçe yöneticileriyle Atatürk Bulvarı ve Kucaklama Taşı Mevkiinde yol yapım çalışmalarından etkilenen Esnafı ziyaret etti. Zor durumda olduklarını belirten Esnaf, mağduriyetinin giderilmesi için İYİ Parti’den destek istedi.
İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş vatandaş ve Esnafın dertlerini dinlemeye devam ediyor. Atatürk Bulvarında ve Kucaklama taşı Mevkiinde Esnaf ziyaretinde bulunda Başkan Akbaş yol yapım çalışmaları nedeniyle Esnafın kazancının düştüğünü söyledi.
Başkan Akbaş, “Bugün Atatürk Bulvarı ve Kucaklama Taşı mevkiinde yol yapım çalışmasından etkilenen  esnaf kardeşlerimizi ziyaret edip kendilerini dinledik Esnaflarımızdan  bazıları bir haftadır devam eden  kazılar nedeni ile  dükkanlarını hiç  açamadıklarını  açık olan diğer günlerde ise işlerinin düştüğünü anlattı. Bazı esnaflarımız işlerinin  bitme noktasına geldiğini pandemide ve hemen arkasına ekonomik kriz nedeniyle zor şartlarda ayakta kalmaya çalıştığı anlattı. Zor durumda olan Esnaf başvuru yapmasına rağmen belediyeden bu çalışma sırasında maddi destek alamadı. Doğal olarak Belediyeden ve esnaf örgütlerinden yardım beklediklerini beyan ettiler. Bizler de  kendilerine Proje karşıtı olmadığımızı yapılan hizmetlerin memleketimiz için en hayırlısını dilediğimizi sıkıntıların da mağduriyetlerin de en kısa zamanda giderilebileceğini umduğumuzu ilettik. “ifadelerine yer verdi.

Ek alanı