TERASTA ROCK RÜZGARLARI ESTİ

 

TERASTA ROCK RÜZGARLARI ESTİ

Next Level AVM Teras’ta gerçekleşen konserlerin bu haftaki konuğu sevilen rock gruplarından Metafour oldu

JLL Türkiye tarafından yönetilen, marka karmasının yanı sıra keyifli ve ferah terasıyla Başkentin en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden olan Next Level AVM, terasta gerçekleştirdiği ve ziyaretçilerin büyük bir ilgiyle takip ettiği yaz konserlerine devam ediyor.

Her hafta gerçekleştirdiği konsept konserleriyle Türk pop müziğinden Latin ezgilerine kadar önde gelen sanatçıları ziyaretçileriyle buluşturan AVM, bu hafta da sevilen rock grubu Metafour ile Başkentlilere müzik dolu bir akşam yaşattı. Terasta büyük bir katılımla gerçekleşen konserde geçmişten günümüze en güzel rock şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

17 Eylül’de Selçuk Keskingöz sevenleriyle buluşuyor

Yaz konserlerine hız kesmeden devam eden AVM, 17 Eylül Cumartesi akşamı da Selçuk Keskingöz’ü ağırlayacak. Yine terasta gerçekleşecek konserde Keskingöz en güzel şarkıları Next Level AVM ziyaretçileri için seslendirecek. Konser, 20.00’da başlayacak, ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Aile dizimi ile ilgili tüm sorular Next Level AVM’de cevabını bulacak

Gerçekleştirdiği etkinliklerle Başkentlilerin buluşma noktası olan AVM, bu kez de psikolojide en merak edilen terapi biçimlerinden olan aile dizimi ile ilgili bir atölye gerçekleştirecek. 18 Eylül Pazar günü Doç. Dr. Tuba Çandar ile gerçekleşecek etkinlikte aile dizimine dair en çok merak edilen sorular cevaplarını bulurken uygulamalar da yapılacak. 1 – 17 Eylül tarihleri arasında 500 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler workshop katılım hakkı kazanacak; atölye 10.30 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.