CUMHURİYETİN BAŞKENTİNDE KUTLAMALAR DUMAN KONSERİYLE BAŞLADI

CUMHURİYETİN BAŞKENTİNDE KUTLAMALAR DUMAN KONSERİYLE BAŞLADI

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı birbirinden renkli etkinlik ve konserlerle festival havasında kutluyor. Sevilen rock müzik grubu Duman’ın konseriyle başlayan Atatürk Orman Çiftliği’ndeki coşkulu kutlama programı; Sefo, Levent Yüksel ve Kenan Doğulu konserleriyle devam edecek.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda birbirinden renkli etkinlik ve konserlere ev sahipliği yapıyor.

Cumhuriyetin 99’uncu yıl dönümü kutlamaları kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan Atatürk Orman Çiftliği’nde oluşturulan festival alanında düzenlenen Duman konserine Başkentin dört bir yanından on binlerce vatandaş akın etti.

ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ’NDE BAYRAM HAVASI

Kutlamaların ilk gününde; Atatürk Orman Çiftliği arazisinde kurulan festival alanında çocuklar panayırda, yetişkinler ise DJ ve amatör müzik gruplarının performansları eşliğinde hoşça vakit geçirdi.

Duman konserinden önce sahnelenen “Cumhuriyet Yolunda” adlı tiyatral gösteriyle de duygu dolu anlar yaşandı.

ABB’ye bağlı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Ankara Zabıtası, Ankara İtfaiyesi, ANFA Güvenlik, Halk Ekmek Fabrikası, BELMEK ve BelPa tarafından açılan tanıtım stantlarının da olduğu festival alanında, gün boyu gerçekleşen gösteriler ilgiyle izlendi.

Atatürk Orman Çiftliği’nde kurulan sahnede 27 Ekim akşamı Sefo, 28 Ekim akşamı Levent Yüksel hayranlarıyla buluşacak. Başkentliler, 29 Ekim akşamı Kenan Doğulu’nun vereceği konser ile bayram coşkusunu yaşayacak.

ANKARALILAR DOYASIYA EĞLENDİ

Cumhuriyetin 99’uncu yaşını kutlamaya giden Başkentliler önce DJ Murat Muratlı’nın düzenlemeleriyle doyasıya eğlenirken, daha sonra sahneye çıkan Duman’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Konser için erken saatlerde festival alanını dolduran on binlerce Başkentli, Cumhuriyet duygularını yeniden yaşattıkları için Büyükşehir yetkililerine teşekkür ettiler.