KAVGA BÜYÜYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, “Dün akşam bir video yayınladım. Sokakların metamfetamin işgali altında olduğunu söyledim. Bu uyuşturucu paraları Türkiye’ye gelsin diye bir değil birden fazla kanun çıkardılar. Uyuşturucu parasını davet edersen uyuşturucu baronunu da davet etmişsin demektir” diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Mücadelemiz sürecek. Çare temiz parayı yeni yatırımlarla acilen ülkemize getirmektir. Biz krizi temiz paralarla çözeceğiz” ifadelerini kullandı

SOYLU DAN SERT SÖZLER:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak’la suçlamasına sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, “Siyaseti yalan üzerine kurmuş bir ana muhalefet partisi başkanıyla karşı karşıyayız” diye konuştu.

JANDARMA VE EMNİYETTEN KILIÇDAROĞLUNA DAVA

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacak. EGM’den yapılan açıklamada, “Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı ‘Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak’la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz” denilmişti.