” Sayın Erdoğan! Sana ne oldu, Saray seni ne hale getirdi!”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki haftalık grup toplantısında yaptığı konuşmada ; Sayın Erdoğan! Sana ne oldu, sen ne oldun! Saray seni ne hale getirdi!” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhalefete yönelik “Bunlar daha iyi günleriniz” sözlerine de yanıt veren Akşener, “Haydi bakalım sıra sizde, bunlar daha iyi günleriniz. Çünkü daha yeni başlıyoruz. Bu arkadaşlara daha çok panik atak yaşatacağız” dedi..

İstibdatın bitişine az kaldı! Hürriyete az kaldı! Güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye’ye, çok az kaldı! Kimse merak etmesin! diyen Akşener şunları söyledi:

-Bay Kriz ve ekonomi yönetiminin, akıl ve bilime düşman davranışları artık tüm dünyada devlet yönetiminde, liyakatsizlik ve beceriksizlik dendiğinde neredeyse literatüre girecek, bir vaka haline geldi. Bu durumun, son örneği olarak, geçtiğimiz hafta, Merkez Bankası, politika faizini, yüzde 9’a indirdi. Böylece faiz, tek haneli rakama indi. Sayın Erdoğan da, nihayet muradına erdi.  Peki ülkemizde ne değişti? Hiçbir şey… Ne kur oynadı, ne de faizlerde, bir değişiklik oldu.