”Sınırlarımızın kevgire dönmesine sessiz kaldılar”

Partisinin TBMM Grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Devlet, teröristlerin ayakkabı numarasına kadar bilir” dedi. Akşener :”İktidar; bir teröristin, mülteci kılığına girerek 4 koca ay kaçak şekilde ülkemizde yaşamasına göz yummaz. İktidar, kontrolsüz göç politikası uygulayarak sınırlarımızın kevgire dönmesine sessiz kalamaz, teşvik edemez!” dedi.

Akşener şunları söyledi:

 “İktidarın görevi o teröristleri, tek bir vatandaşın burnu kanamadan onları etkisiz hale getirmeyi çok daha iyi bilmektir” dedi. Olay günü Erdoğan’ın Endonezya’ya gitmesine de tepki gösteren Akşener, “Erdoğan’ın yurtdışı seyahatini iptal etmesini ya da milletimiz yas tutarken, kendisini dans gösterisiyle karşılatmamasını beklemek doğal hakkımızdır” ifadelerini kullandı.

“KAHROLSUN DÜZEN”

Erdoğan’a ve iktidara seslenen Akşener, “Herkes aklını başına alsın! Sirk yönetmiyorsunuz, devlet yönetiyorsunuz! Türkiye’yi yönetenlerin işi sızlanmak değil, bank tartışmaları açıp siyasi yakantop oyunlarından medet ummak değildir! Milletimizin güvenliği için ne gerekiyorsa onu yapmaktır!” diye konuştu.

“Bu düzen; haram, yıkım, ihanet düzenidir” diyen Akşener, “Böyle bir düzene de ancak ‘kahrolsun düzen’ denir!” ifadesini kullandı.