Kardeş Türküler 16 Aralık’ta Ankaralı sevenleriyle buluşacak

Kardeş Türküler 16 Aralık’ta

Ankaralı sevenleriyle buluşacak

Anadolu, Trakya ve Mezopotamya’nın kültüründen beslenen halk türkülerini dinleyicilerle buluşturan Kardeş Türküler 16 Aralık’ta Ankara’da konser verecek. Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konserin biletleri Biletinial üzerinden satışa sunuldu.

Konserlerinde Anadolu’nun farklı kültür, inanç ve inanışlarını tanıtan, farklı dillerden barış, kardeşlik ve umut türkülerini günümüz müziğiyle birleştirerek sahnesine taşıyan Kardeş Türküler, 16 Aralık Cuma günü Ankara’daki sevenleriyle hasret giderecek. Saat 20:30’da Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi sahnesinde gerçekleştirilecek konserin biletleri Biletinial’da.

Kardeş Türküler, yeni yıl öncesi verecekleri bu konserde Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Arapça, Rumca, Süryanice ve daha birçok dildeki geleneksel türküyü seslendirecek. Anadolu ve çevresinde yaşayan farklı dil ve inançlara sahip halkların şarkılarını kendi kültürel bağlamlarını dikkate alarak ve orijinal dilleriyle yorumlayan Kardeş Türküler, Ankaralı sevenlerini tek yürekte birleştirecek.

Çok geniş bir coğrafyada kardeşlik, barış ve bir arada yaşama arzusunu söyledikleri türkülerle her zaman dile getiren Kardeş Türküler,  en güzel şarkılarını bu kez Ankara dinleyicisiyle birlikte seslendirecek.