Kazanova ile Muhteşem bir Karnaval…

BrandInvest’ten “Astrolojinin Prensesi” Kazanova ile Muhteşem bir Karnaval…

 

BrandInvest ve Altınel Ankara Otel ve Kongre Merkezi ev sahipliğinde hazırlanan “Winter Carnival Astrologyand New Year Shopping Event” hafta sonu gerçekleştirildi.

 

“Astrolojinin Prensesi” olarak tanınan Hande Kazanova, karnavalın ilk günü otelin bünyesindeki Hill’s Restorat’ta katılımcılarla interaktif bir astroloji sohbeti gerçekleştirdi. Katılımcıların soru yağmuruna tuttuğu Kazanova, verdiği cevaplarla konukların beğenisini topladı.

 

Üzerinde yeni yıl konseptine uygun kırmızı şık bir elbiseyle etkinliğe katılan Hande Kazanova, Ankara’da bulunmaktan ve bu keyifli eventin bir parçası olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

Yeni yıl konseptlerindeki ürünleriyle etkinliğe katılan kıyafet, kozmetik ve gıda stantlarının sahipleri de müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

İkinci gün ise Tape Beauty Ankara’dan Anna Ergen, estetiksiz kırışıklık gidermeye ve yüz gerdirmeye yarayan bantlarını uygulamalı olarak tanıttı. Katılımcılar, elleri dahil yüz ve boyun bölgelerinde gerekli gördükleri yerlere tape uygulamasını yaptırdı.

 

Blue Art’tan Burcu Filiz Derya’nın da seramik workshopu yaptırdığı etkinlikte, katılımcılar seramik kupaları kendi beğenilerine göre renklendirerek, keyifli zaman geçirdi.