”Ben Kemal geliyorum”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Seçimin ertesi gününde onların telefonları acı acı çalacak, açtıkları telefonların ucunda bir ses duyacaklar, ‘Ben Kemal, geliyorum’ “ifadelerini kullandı.

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,şunları söyledi;

-Altı lider bir araya geldik, devlet için bir beka sorunu haline gelen tek adam rejimini değiştirip, demokrasiyi getirmek için bir araya geldi.

*Cumhuriyet tarihinde altı lider bir araya gelip 2300’ün üzerindeki soruna tek tek çözüm üretiyorsa, oybirliğiyle yapıyorsa Türkiye’nin geleceği aydınlıktır” dedi.

*Hiç kimse endişe etmesin, devleti yeniden inşa edeceğiz. Yolsuzluk, hırsızlık var; bunu engelleyelim diye hiç konuştular mı? Demediler, oradan besleniyorlar.

*Yolsuzluktan besleniyorlar. Devletin saygınlığını koruyacağız. Sağlıktan adalete, dış politikadan çiftçinin sorunlarına kadar.

*9 başlık, 2300’ün üzerinde vaadimiz var. Oy birliği ile alındı bu kararlar. Tarihimizde bir ilktir. Bütün demokrasi tarihini yazacak olan hocalar bu kitaba atıf yapmadan yazamayacaklardır.

İlk yapacağımız iş, durum ve hasar tespit komisyonu kuracağız, burada var. Memleketin hangi halde olduğunu uzmanlar araştıracak, altı liderin önüne koyacak. Bilgiye dayalı karar almak zorundasınız.

Devletin hazinesinden çalınan paranın toplamının 418 milyar dolar olduğunu saptayınca karalama kampanyaları ve suikast tehditleri gelmeye başladı. Ben korktum mu! Vız gelir, tırıs gider, Bay Kemal asla ve asla geri adım atmaz!

Seçimin ertesi gününde onların telefonları acı acı çalacak, açtıkları telefonların ucunda bir ses duyacaklar, ‘Ben Kemal, geliyorum’.