”Evet yeter söz milletindir!”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada ”YSK’nın hangi olaylarda nasıl karar vereceğini hepimiz biliyoruz. İradesini Saray’a ipotek eden adama hakim denmez. ” dedi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

-Yüksek Seçim Kuruluna güvenmediğimi sağır sultan duydu. İradesini saraya ipotek eden adama hakim mi denir? İstanbul seçimlerini alalım, aynı zarfın içinde 4 oy konuluyor. Talimat geliyor, seçimi iptal ediyor. Ben de bunlara çete dedim. Evet çeteler. Eskiden kalemini satmayan iradeli kişiler vardı şimdi onları da temizlediler. Yargıya da Yüksek Seçim Kuruluna da güvenmiyoruz. Hala hukukun üstünlüğüne göre karar veren yargıçlarımız var. Onların yüzü huyu hürmetine.

“YETER SÖZ MİLLETİNDİR”

Erdoğan ‘Yeter söz milletindir diyor’ Kazanmak için bütün tuşlara basmış durumda. Bak Erdoğan bozuk saat bile günde 2 doğruyu gösterir. Yeterse senin saraylarına yeter, yeterse senin mafya babalarına, uyuşturucu baronlarına yeter. Yeterse Sinan Ateş’i öldürttüğünüz torbacılara yeter. Yeterse her türlü pisliği ülkemize sokan fotoromanına yeter. Yeterse senin o kadınlara küfreden diline yeter. Evet yeter söz milletindir!

Söz Millet İttifakı’nındır. Yeter ve yeter artık.