”Ateş’in katilleri nerede diye sormaya devam edeceğim.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a Sinan Ateş cinayetini sordu: “Böyle alçak bir suikasta sessiz kalamam, Sinan Ateş’in katilleri nerede diye sormaya devam edeceğim.”

Partisinin Meclis grubunda konuşan  Akşener  şunları söyledi:

Geçen hafta söylemiştim, 14 Mayıs’a kadar Erdoğan’a aynı soruyu soracağım. Sinan Ateş’e kim kıydı? Katiller nerede saklanıyor? Devletin içinde mafyalar çeteler kol gezerken, cumhurbaşkanıyım diye ortalarda gezemezsin, gezdirmem. Vicdana sığmayanı Türkiye’ye sığdıramazsın.

* Banu Çiçek’in, babasız geçen, ilk doğum gününde, gece başını, yastığa koyup, rahat rahat uyuyamazsın! Beni iyi dinle, Sayın Erdoğan! Vicdana sığmayanı, Türkiye’ye sığdıramazsın! Hiçbir haksızlığa boyun eğmeyenleri, ne yaparsan yap, susturamazsın!

* ‘Milletin adamıyım’ diye böbürlenip; milletin canına kastedilirken, susamazsın! Bu millet sana, ne istediysen verdi. Sense gittin, ucube bir sistemi başımıza bela ettin. Ayağımda pranga var.” dedin. ‘Tüm yetkiler benim olsun’ dedin. ‘Tek söz sahibi ben olayım’ dedin. Madem öyle; madem, prangalarından sıyrıldın; o zaman söyle bakalım: Sinan Ateş’in katilleri nerede? Madem öyle; madem, tek söz sahibi sensin; o zaman söyle bakalım: Katilleri kim saklıyor?