Onur Bulut krizi büyüyor

Kayserispor, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Onur Bulut’un sözleşmesini 3 yıl daha uzatmış; gurbetçi futbolcu daha sonra Beşiktaş ile 3,5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Beşiktaş’ın ödediği 1 milyon Euro’yu Kayserispor, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na (UÇK) taşıdı. ‘3.5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesinin olduğunu iddia eden Kayserispor, bu transfere itiraz ederken; Onur Bulut, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Bulut, konuyla ilgili sosyal medya hesabından, “Bazı basın ve yayın organlarında, eski kulübüm Kayserispor tarafından mevcut sözleşmemi bitimine 6 ay kala 3 yıllığına uzattığım ve aramızdaki anlaşmada herhangi bir çıkış maddesi bulunmadığı halde haksız bir şekilde sözleşmemi feshettiğime yönelik asılsız iddialarda bulunulduğunu görmekteyim. Bu hususta belirtmek isterim ki, spor kamuoyunun da malumu olacağı üzere birçok büyük kulübün ilgisi üzerinde olan gerçek bir ‘profesyonel futbolcu’ sorun yaşadığı bir kulüple sözleşmesinin bitimine 6 ay kala, ‘çıkış maddesi olmaksızın’ sözleşmesini 3 yıllığına uzatmaz.