SAKIN SOKAĞA ÇIKMAYIN !

İstanbul genelinde rüzgarla birlikte karla karışık yağmur etkili oluyor. Pendik, Çekmeköy ve Beykoz’un yüksek kesimlerinde yoğun kar görülüyor.

Sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve lodosun etkili olduğu İstanbul’da yüksek kesimlerde kar başladı

VALİ UYARDI:SOKAĞA ÇIKMAYIN

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentte beklenen şiddetli kar yağışı ve fırtına hakkında uyardı.

Saat 17:00’den sonra trafiğe çıkılmaması konusunda uyaran Yerlikaya, Twitter’dan şu mesajı paylaştı: Saat 14:15 itibarıyla Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgilere göre İstanbul’da; bu akşam karla karışık yağmur ve kar yağışı beklenmektedir. Gerekli tedbirlerimizi aldık. Lütfen; saat 17:00’den itibaren zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın.”

İstanbul genelinde rüzgarla birlikte karla karışık yağmur etkili oluyor. Pendik, Çekmeköy ve Beykoz’un yüksek kesimlerinde yoğun kar görülüyor..

BİR UYARI DA İMAMOĞLU NDAN

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Perşembe gününe kadar sürmesi beklenen kar yağışı için İstanbullulara uyarıda bulundu.

İmamoğlu’nu açıklaması şöyle:

“Kar küreme ve tuzlama araçlarımız sorumluluk alanımızdaki 4 bin 23 km’lik yol güzergahında 598 müdahale noktasında hazır bulunmakta. Şehir merkezindeki yaya yollarında tuzlama çalışması yapmak üzere 377 noktada da tuz stoku yapmış durumdayız.

Evsiz vatandaşlarımızı misafir etmeye başladık, şu ana kadar 722 vatandaşımız misafir edilmiş durumda, sıcak ikramda bulunacak mobil büfelerimiz de şehrin birçok noktasında konuşlanmış durumda, sokak hayvanlarının beslenmesi için de özel ekipler oluşturuldu.