Güneş:Takımın durumundan memnun değiliz

Takımın yükselen bir değeri olduğunu düşünüyorum. Oyuncuların ve takımın fiziksel, zihinsel ve psikolojik gelişimi çok önemli. Takımın iyi oyuncularının eksikliklerinin olduğunu düşünüyorum. Bu konuda arayışlarımız var. Transferler de ona bağlı olarak yapıldı. Gidecek olanlar, kalacak olanlar vardı. Şu an takımın bulunduğu durumdan memnun değiliz. Sezon başından gelen bu sıkıntılı dönemden bizimle beraber devam eden dönemde hala puan olarak ortalamanın gerisindeyiz. Rakiplerin fazla puan alması biz de sıkıntı yarattı. Şimdi yapacağımız iş, önümüzdeki tüm maçları kazanarak yolumuza devam etmek.

Bu hafta Medipol Başakşehir maçı var. Avrupa kupalarında hem Medipol Başakşehir’e hem diğer takımlara başarılar diliyorum. Türkiye adına umarım güzel sonuçlar alırlar.

Rachid Ghezzal normal idmana çıkıyor. Gelişmelere göre değerlendireceğiz.

Gitmeye daha yatkın oyuncular var onlardan bir tanesi Kevin Nkoudou. Antrenmana çıkacak ama dışarıda kalacak. Ancak geriden gelip bir yarış içerisinde olursa biz de olumsuz bakmayız. Biz bir başarı ve katkı beklemediğimiz için gitmesinde yarar var. Bizce bu iş kapanmıştır. Nkoudou’ya benzer futbolcular var mı? Evet var. Bu hafta çıkacağımız kadroya bakacağız. En iyisi kim çıkar, 21’de kim olur. Önümüzdeki maçlara aynı şekilde hazırlanacağız. Bu arada gitmesi muhtemel oyuncuların, sene sonunda kalmama ihtimali olan oyuncuların da önünü açacağız. İdeali nedir? Bir takım oluşturmak ve bu takım üzerinden kadroyu yapılandırmak ancak bunu yaparken her maçı kazanmak istiyoruz.