Akşener:,Bu kurşunlar bizi korkutamaz,tarih yazmaya geliyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimlerden önceki son grup toplantısında kürsüde eline aldığı kurşunlarla partililerinden ‘söz’ler aldı ve coşkulu bir konuşmayla 15 Mayıs sabahı için mesajlar verdi.

Akşener, partisinin son grup toplantısında Emniyet ve iktidar açıklamalarının ‘kurgu’ olduğunu söyledi. Daha sonra da saldırıyla ilgili şöyle konuştu:

“Milletin sinesini fethedeceğiz. Rabbime şükürler olsun ne mutlu bize ki bugün Kürşat’ın gür sesiyle Tanrı Dağı’ndan iniyoruz. Türk milletini hapseden o seddi yıkmaya geliyoruz. Zulüm seddini. Milletin ayağına vurulmuş prangayı söküp atmaya geliyoruz.

El ele, omuz omuza tarih yazmaya geliyoruz. Soruyorum size, bunca engeli aştıktan sonra (eline kurşun alıp gülerek) şimdi bize bu kurşun mu dur diyecek?”

‘Şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak?’

Elindeki kurşunu önündeki kutuya koyan Akşener daha sonra slogan atan partilileri ciddi bir ifadeyle susturarak şöyle devam etti:

*Söyleyin. Sinan Ateş durdu mu? Bunca tehdide direndikten sonra, şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak? (Eline aldığı ikinci kurşunu da kutuya koydu.)

*Söyleyin, (üçüncü kurşunu alarak) Ömer Halisdemir korktu mu? Bunca ahlaksızlığa göğüs gerdikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu sindirecek?