ANKARA SEBZE VE MEYVE TOPTANCI HALİ YENİ ÇATISINA KAVUŞTU

ANKARA SEBZE VE MEYVE TOPTANCI HALİ YENİ ÇATISINA KAVUŞTU

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nin 3 perondan oluşan satış birimlerinde yıllardır yaşanan çatı akması sorununu çözüme kavuşturdu. Toptancı Hali’nin çatı kısmında başlayan yenileme ve tadilat çalışmaları tamamlandı. Bir kısmı asbestli malzeme içeren çatının yenilenmesiyle daha güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturuldu.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ankara Sebze ve Meyve Toptancı Hali”nde 3 perondan oluşan satış birimlerinin uzun yıllardır tadilatı yapılamayan çatı kısımlarında yenileme ve tadilat çalışmalarını tamamladı.

İnsan ve doğa sağlığına zararlı asbest malzeme içeren 35 bin metrekarelik çatıdaki çalışmaların tamamlanmasıyla hem hal esnafı hem de vatandaşlar için daha güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturuldu.

“ALTYAPI VE ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK”

Proje kapsamında peron çatılarının tamamen yenilendiğini kaydeden Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Şube Müdürü Fatih Aydemir, “Bununla birlikte projenin diğer aşamalarına hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Altyapı ve asfalt çalışmaları ile elektrik sistemi de değiştirilecek. Toptancı hal esnafımız yapılan iş ve işlemlerden son derece memnun. Gelen müşteriler de bu konuda bize memnuniyetini bildiriyor” dedi.

HAL ESAFINDAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Toptancı Hali’nin esnafı, peron çatılarının yenilenmesi için duydukları memnuniyeti dile getirdiler.