”Biz hâlâ cehennemin kapılarını kapatmaya çalışıyoruz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Biz Sinan Bey’le yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Biz cehennemin kapılarını hâlâ kapatmaya çalışıyoruz ,dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin partisinin genel merkezi önünde açıklamalarda bulunan

Özdağ, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam tekrar bir görüşme yapacaklarını söyledi.

 

Özdağ;”Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız. Bu toplantıda 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini güvence altına alacak, 11 milyar dolara ulaşan ekonomik maliyetinin Türk halkının sırtından atılmasını temin edecek ve Anayasa’nın 4 maddesini güvence altına alacak, PKK, FETÖ, IŞİD gibi terör örgütleriyle bir mücadeleyi öngören protokol görüşmelerini ilerletmiş bulunuyoruz. Nihayetlenmedi.

Bu görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz. Olumlu giden süreci olumlu tamamlayacağımıza inanıyorum. Başarabilirsek yarın saat 11.00’de Sayın Kılıçdaroğlu ile açıklama yapmayı planlıyoruz.dedi.

Özdağ Suriyeliler ve diğer yabancılarla ilgilil olarak ta ;Gönüllü değil gerekirse zorla bir sene içerisinde uluslararası hukuka uygun olarak  gönderilmesinde ısrarlı olduklarını söyledi.

Özdağ Erdoğan’a destek veren Sinan Oğan la ilgili olarakta ;

-Sinan Bey’in kendi takdiridir. Zafer Partisi’nin bağlamamaktadır ve bu noktada Sinan Bey’le farklı düşünüyoruz.

Kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyoruz. Üzerinde durmuyor ve hayat devam ediyor.

Biz Sinan Bey’le yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Biz cehennemin kapılarını hâlâ kapatmaya çalışıyoruz. dedi.