Bahçeli,100 il ve 1000 ilçede ısrarlı !

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sürecinin sona ermesinin ardından yeni yasama döneminde, partisinin ilk grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken ;Cumhuriyetin yüzüncü yılında 100 maddelik anayasa teklifinin müzakere için hazır olduğunu belirterek, “Yeni yüzyılda 100 il 1000 ilçeden müteşekkil idare yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür” ifadelerini kullandı.

Bahçeli özetle şunları söyledi:

–  Ülkemiz 3 Haziran 2023 tarihinden itibaren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci dönemine resmen geçiş sağlamıştır. Milletin sözü üstüne söz, iradesinin üstünde bir irade olamayacaktır. Zira egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Türk milleti 14 ve 28 Mayıs’ta dosta güven, düşmana korku salmıştır.

* İstismar ve ihanet masasına oturanlar yıkılmış, viraneye dönüşmüştür. Terör örgütleriyle yol yürüyenler, zalimlerin gizli ajandasına hizmetkarlık yapanlar akıntıya kürek çekmiş ancak sandığın dibini boylamaktan kurtulamamışlardır.

* MHP yüzde 10,7 oy oranıyla şeytani planları yok etmiş, şirret saldırı dalgasını kırıp atmıştır. Partimiz 50 milletvekiliyle Türk siyasetinde kilit haline gelmiştir. Yerimizde sayamayız, bu bize yeter diyemeyiz. Her şartta daha fazlasına talip olmalıyız. 4 Eylül 2021’den itibaren 2023 seçimine hazırlandık. Bu kadar haksızlığa uğrayan ikinci bir partiden asla bahsedilemez. Türk milliyetçileri kritik bir dönemde üstlendikleri idrakın içindedir.